Lirik Lagu JH Sampah Loser Airseeyaw (diss track Joe Hxnt) - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu JH Sampah Loser Airseeyaw (diss track Joe Hxnt)

Lirik Lagu JH Sampah Loser Airseeyaw (diss track Joe Hxnt)

January 29, 2019
Lirik Lagu JH Sampah Loser Airseeyaw  (diss track Joe Hxnt)

Yaw
I got enemy yang kalah itu gerenti
JH enemy ur face like a donkey
Label A C yaw rumi saya misteri
Level Joe hxnt mata tolong teliti

Petik Pussy pussy pussy wahhh
Aku cuma besi besi besila
Yang puisi puisi puisi wa
Jangan main bukan bukan lah

cuba pasang telinga dan degar baik baik.
legacy tidak dibunuh kami pelan pelan naik.
kipas kipas kau biadap banyak buat taik.
joe salah tanggapan, sini aku ajar balik.

berapa kali mahu sembang, jangan gendang dalam kota.
aku on the game, jadi jangan sangka ku lupa
tidak perlu rap knowledge untuk orng kurang pakar.
cukup bakar sama langgar aku bagi kau sedar.

You cant fuck me? Who want to fuck you boi
Gua bukan songsang sebab tu lu bawa soi
Fuck fame? Otak class e? U Cakap diri sendiri?
Imbas sebelum berucap u cermin balik diri

3 hari menulis lisan kosong tiada angka
3 kali puitis mana abjad minta sembah
Bukan kah kau yang mahu sangat dipuja
Terang bersuluh usul bicara bernada

Bernada tinggi takabur tiada makna
Asal mu tanah kenapa mahu di sembah
Ajaran apa lu jurusan apa
backup tiada aku cuma orang biasa

Kamikaseh kasehaku apa sambutan
Mana cerita pasal rapper kurang imbuhan
Satu soalan KK kenapa disambut
Ni main barang jangan main dengan maut

Biasalah yang kentut tu tak kan mengaku
Biasalah bau busuk kan sudah malu
Fame fame tunjuk temberang fang
Aku tak kejar fame sebab tak diss benladin

Moafaka motherfucer aca damn damn
Muka kalah mualaf ka? Aku bang bang
diss legacy hood sekarang cuba air see yaw
petik 69 3 cabang aku tapau

Lai lai guna akal cuba fikir
Beza umur kita dua kau dulu lahir
Lain lain u nak bawa main lain lain
Bro hafal tagline angkuh guna handsign

Iblis angan level dengan lucifer
Baris yang mana kau rasa paling killer
Yang pasir beton tu wa tabur atas muka lu
Siapa yang bodoh sekarang kau atau aku?

Deathline karya bullshit
senang cerita di banyak talk shit
Airrr aku jadi toxic
Kau nampak aku banyak acid

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.