Disclaimer | Author | Contact


Wednesday, June 14, 2017

Rindu Betul dekat Dearhaniey

Mieza S | 6/14/2017 12:58:00 PM | 0Comments |

Rindu Betul dekat Dearhaniey

Rindu Betul dekat Dearhaniey

Tah, kalau sunyi mesti bukak dearhaniey. Tapi sayang. Dearhaniey dah tak boleh masuk sebab tertulis natang ni : Deceptive site ahead :( Mana entah semua kawan - kawan dearhaniey. Yang masih kekal contact cuma 2 orang. Mia dan Aben. Itu je lah. (gambar zaman tok nadok- Kahkah) Apa yang membuatkan aku rindu diorang ialah, bila time gaduh dalam chat. Lepastu masih tetap kawan walaupun tahu disebalik nama - nama comel tu, orangnya kadang xlawa xhensem, Tapi masih kekal kawan . Siap gathering bagai. Zaman sekarang, kata je boleh terima buruk. Tapi dah jumpa lari. Kan~ Sebab selalu je kena.

Semoga kawan - kawan dearhaniey yang masih kenal aku, atau yang tak pernah tegur dilindungi tuhan sebaiknya. Amin~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.