Disclaimer | Author | Contact


Tuesday, June 20, 2017

Watermark dari Amerzing | Menang Contest

Mieza S | 6/20/2017 09:10:00 AM | 1Comments |

Watermark dari Amerzing | Menang Contest

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
Sebenarnya beberapa minggu yang lepas, Amer ada contact aku by emel. Katanya aku menang segmen bloglist yang dianjurkan beliau. Alhamdulillah. Korang boleh tengok pautan ini --> http://ameridzuan.blogspot.my/2017/06/congratulations-amerzing-bloglist.html . Jadi, aku dapat hadiah berupa special review dan juga watermark.. Dah lama tak dapat watermark free ni. Kihkih. Tak sesiaa kan join. 

Tapi sebelum tu, meh tengok koleksi watermark yang pernah aku miliki dan beli. 

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
http://www.naniena.com
Watermark yang atas ni kalau tak silap aku beli dari blogger tu. Aku request warna puprle dan hitam , sebab aku sangat sukakan warna purple. Hitam tu sebagai kombinasi agar watermark aku kelihatan menarik di pandangan mata aku, bukan di pandangan mata korang. Yang percikan watercolor tu pun aku yang request. Sebab aku punya blog kan nama kanvasdakwat. DAKWAT. So watercolor tu sebagai simbol dakwat lah kononnya. Maklumlah, aku boleh nak berimaginasi. Tapi nak buat memang tak reti.

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
Tak ingat siapa yang buat
Watermark yang atas ni, memang aku lupa terus siapa yang buat. Masih mengekalkan warna sama dan watercolor yang sama. Cuma bentuk berbeza. Nak buat kelainan sikit.

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
http://www.journaljeeb.com/
Watermark yang atas ni pulak, aku buat sendiri pada mulanya. Tapi aku gagal nak transparent kan background. Sudahnya aku mintak tolong Abam Najeeb tanpa sebarang bayaran. Mullia sungguh hati kau bang. Semoga hidup kau sentiasa aman. Oh ada double sebab, ada dua watermark. Aku gabungkan. Hahhaha. Malas nak letak dekat gambar satu - satu. Leceh. 

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
http://www.naniena.com
Yang atas ni pulak, adalah watermark terakhir yang aku dapat hasil dari editing blog oleh Kak Niena. Dapat dalam pakej. Cantik kan? Macam cop. Hehhee.

Jadi, watermark yang aku request kepada Amer macam dekat bawah ni. Comel kan??? So, lepas ni aku akan gunakan watermark yang ni. Warna purple warna kesukaan aku :P Terima kasih Amer <3

Watermark dari Amerzing | Menang Contest
http://ameridzuan.blogspot.my

1 comment:

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.