MAKEOVER - Mieza S Mieza S: MAKEOVER

MAKEOVER

August 13, 2015




MAKEOVER | Assalamualaikum. Akhirnya hajat aku nak tukar template berhasil. Penat juga la mata aku menghadap laptop. Pedih. Rasa nak menangis. Tak rasa susah sangat sebelum ni, sebab semester 4 ni aku banyak belajar coding. Jadi aku dah tau serba sedikit fungsi setiap tag. Kalau dulu ikut tutorial ikut bodoh - bodoh memang tak faham apa langsung. Tak percaya juga lah bila aku edit blog tak sampai satu hari. Kalau dulu, mesti main sambung esok esok. Sampai lemau badan aku. So, ini lah hasilnya. Maaf tak berkesempatan nak printscreen template sebelum ni. 




MAKEOVER

header


MAKEOVER

content


MAKEOVER
footer


Okay tu je nak kongsi. Apa - apa pun terima kasih family #EFG yang membantu sikit ^_^ | MAKEOVER

4 comments:

  1. wah...mak over la..akak pun nak buat tp tgh plan..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. lama x singgah sini..dah buat template baru ye! putih je nampak kemas..
    hi!!

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.