PERASMIAN BUTIK QALEESA - Qaleesa Muslim Gallery - Mieza S Mieza S: PERASMIAN BUTIK QALEESA - Qaleesa Muslim Gallery

PERASMIAN BUTIK QALEESA - Qaleesa Muslim Gallery

June 19, 2015



PERASMIAN BUTIK QALEESA


PERASMIAN BUTIK QALEESA | Assalamualaikum. Beberapa hari lepas aku menghadiri satu upacara perasmian di Butik Qaleesa. Bertemakan merah dan hitam. Memandangkan aku biasa biasa je, aku lari dari tajuk dan lari dari tema. Orang lain pakai baju kurung cantik kau. Aku? Pakai seluar jeans dengan tshirt. Buat tak malu jelah. Payah payah kang nak bawak motor.


PERASMIAN BUTIK QALEESA

Perasmian start pukul 6petang. Masa ni aku sampai awal lima minit. Diorang semua tengah melepet menunggu VVIP sampai. Aku dah segan. Ramai nokk tak kenal. Pusing pusing terjumpa hakak hangkat kita yang baru kenal. Seb bek. Sempat ler borak. Seb bek beliau sporting. Sayang akak umi lebih. Muahhhh. Kesian dia, comel je balik kerja terus datang. Semangat. Sampai nametag pun rilek je pakai masuk Mall.


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Barisan VVIP terhormat

 Ha sampai pun. Ni lah antara barisan terhormat VVIP, masa ni Boss besar tengah bagi ucapan sedikit. 

PERASMIAN BUTIK QALEESA
Boss besar dan Isteri di sebelah


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Jeng jeng jeng jeng ,, 


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Bacaan doa


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Antara koleksi baju yang menjadi kegilaan masa kini



Hamek kau, kena serbu terus. Harga murah gileerrr


PERASMIAN BUTIK QALEESA



PERASMIAN BUTIK QALEESA




PERASMIAN BUTIK QALEESA



PERASMIAN BUTIK QALEESA


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Koleksi samping

PERASMIAN BUTIK QALEESA




PERASMIAN BUTIK QALEESA



PERASMIAN BUTIK QALEESA
Koleksi tudung satin


PERASMIAN BUTIK QALEESA
Tudung instan yang sangat mudah dan cepat dipakai Namun kelihatan gojes






Bersama Tuan Akhbar, pemilik Butik


Korang mesti takut kalau harga pakaian dekat Butik Qaleesa mahal kan? Tapi aku lagi takut bila korang berani keluarkan statement macam tu tanpa soal selidik dulu. Murah gileee woii. Jom pakat ramai ramai memeriahkan Butik Qaleesa. Serbu je weyh. Biar pening Tuan Akhbar nak layan hampa.


Nak contact pihak Qaleesa Muslim Gallery ni senang je

+603-55110787
www.qaleesa.comQaleesaMuslimGallery

Alamat PremisLot 1-54 & 1-56, Tingkat 1,
Plaza Alam Sental,
Jalan Majlis, Seksyen 14,
40000 Shah Alam

Sebelah dengan Nagoya je. Orang Shah Alam meh pakai2 serbu !!!!Bersempena nak raya. Mana tahu ada sales. Perghhh !!! Harga dah la murah dapat lagi sales, memang gile sape nak bagi ??? Qaleesa Muslim Galeri juga ada menyediakan ajen dropship bagi yang berminat, Khasnya kaum2 ibu yang duduk rumah tak buat apa, boleh jana pendapatan. Kan Kan?? Sebarang maklumat lanjut boleh segera contact pihak Qaleesa seperti butiran di atas | PERASMIAN BUTIK QALEESA


No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.