Jani Spice (Advertorial) - Mieza S Mieza S: Jani Spice (Advertorial)

Jani Spice (Advertorial)

May 02, 2015



Jani Spice



Jani Spice (Advertorial) | Assalamualaikum. Jani Spice sudah mula dikenali semenjak tempahannya dibuka ke seluruh negeri. Antaranya ialah negeri Pahang, Selangor dan Johor.  Produk Jani Spice mula melebarkan sayap apabila Chicken/Beef Pattie nya mula mendapat tempat dihati pelanggannya. Tak percaya? Kena rasa baru tahu.


Chicken/Beef Pattie ni memang superb sedap. Makan satu tak cukup tapi tak boleh nak makan lagi sebab kenyang. Maklumlah badan aku pun keding. Kang makan banyak banyak apa pun tak boleh. Chicken/Beef Pattie ni memang sedap sebab home-made. Macam cerita Spongebob. Kalau nak memasak kena memasak dengan penuh kasih sayang. Itu lah yang Pihak Syarikat Umimie Trading lakukan.


Jani Spice

Produk Jani Spice bukan hanya memfokuskan pada Chicken/Beef Pattie semata mata.  Tapi banyak lagi produk yang dibuat oleh Pihak Syarikat Umimie Trading. Korang kena rasa dulu baru korang tahu macam mana rasa superb dia. Kalau korang nak masak Char Kuay Teow, korang cuma guna paste dia. Tapayah tambah garam ke apa ke. Memang senang. Macam makan maggi. Semuanya segera. 

Jani SPice


Kalau korang berminat boleh lah membuat tempahan ke Syarikat Umimie Trading 
Umi Kalsom Shaffiee 013-7577698 
umi_kalsom69@yahoo.com


Kene cuba. Baru tahu. | Jani Spice (Advertorial) 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.