SILA BACA NI ! - Mieza S Mieza S: SILA BACA NI !

SILA BACA NI !

June 21, 2013




Mula mula nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada owner BUASIR OTAK sebab dah pilih kecik sebagai salah seorang pemenang dalam contest yang telah dianjurkan oleh beliau. Kalau nak tengok disini --> TEKAN SINI . Gila tak sabar berkobar kobar nak hupdate belog semata-mata nak share kegembiraan bersama semua. Wahhh. Senyum manis masih tak lekang kat bibir. Huhuu. *Jangan jeles k? 



Korang tengok. Ohsem tak hadiah dia. Thats why kecik dengan bangga nye muka tak malu tinggal lagi bape hari terus je join contest beliau tanpa sempat tarik napas. Takut tak sempat bah. Sebab ada jugak blogger yang tak sempat nak join. Jadi kecik sedikit bertuah sebab dapat join contest beliau secara rasmi. Dan paling membanggakan menjadi salah seorang pemenang. 


Gila syokk. Apa yang kecik menang? 8GB SanDisk Cruzer Fit™ USB Flash DriveSape nak bagi kan? Memang la korang boleh beli sendiri dengan duit korang tapi pemberian orang kadang-kadang lebih bermakna kan? Nah tengok sendiri kalau tak caya :p --> S I N I

Nak tau kenapa kecik menang? Meh baca entri kecik kat sini. Jangan komen negatif. Gua tampar lu. *Oke tak takut, :D 












2 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.