Blog Bermasalah - TOLONG BANTU! - Mieza S Mieza S: Blog Bermasalah - TOLONG BANTU!

Blog Bermasalah - TOLONG BANTU!

February 28, 2013





Seperti yang korang nampak, fenomena seperti gambar diatas hanya berlaku apabila berukbend kesayangan anda kehabisan quato kan? Tapi masalahnya, kecik bukak blog orang lain okayy je kod. Jap printscreen blog sahabat. Dan satu lagi masalah , kecik baru je tambah quato kod. 



Tengok. Okay je kan? :'( Ni nak nanges ni. Tiba-tiba je. Buruk kod blog kecik. Ke kecik je yang nampak macam ni tapi orang lain tak? Tapi kenapa kecik bukak blog orang okay je? Tak de masalah yang sama timbul pun? Ke mata kecik yang bermasalah ni ? Pelru di rujuk pada pakar ke? -_- Tapi kalau korang rasa blog kecik okayy je tade mende masalah. terima kasih la jugak ye. Buntu memikir kan masalah bengong ni. Tah pape la





Ni ada lagi . Adoyy. Teruk habis dah ni. Semua icon bergambar hilang -_- 


Ni footer yang dah terlibat dengan kemalangan ngeri. Weyhh, bantu kecik weyh. Nyampah nak ngadap belog gini. Tak semangat dah ! :( Berukbend merajuk kah? -_-


12 comments:

  1. saye tngok ok je blog ni. tak macam dlm gambar. maybe komputer kamu tak ada problem sikit.jap lagi oklah tu:)

    ReplyDelete
  2. okey je ni..mungkin brukband dah habis limit..hehe

    ReplyDelete
  3. biasanya connection problem tu kecik... hu hu hu... try reload...tak pun try reconnect...tapi biasanya kalau connection problem memang dia slow nak load...

    ReplyDelete
  4. @mazni -_- yeke? Mata kecik sakit gamaknye

    ReplyDelete
  5. @Rahmad Mat Berukbend habis limit kah ? Baru tambah kuwata kod

    ReplyDelete
  6. nampak ok je kecik.. no worries ye.. :) selalu jugak kena kalau connection slow..

    ReplyDelete
  7. blog kecik oke jelahh,anis pun pnh jd mcm ni sbb line lembab mcm siput -.-

    ReplyDelete
  8. mslh cache blog jer dlm kmputer.. tggu jer, lame2 ok.. :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.