Berdomain [dot] com - Mieza S Mieza S: Berdomain [dot] com

Berdomain [dot] com

March 01, 2013



Saat ini, waktu ini, kecik happy sangat. Ce tanya ce tanya. *ah lambat plak kan korang nak jawab? Kalau korang perasan lah kan, kecik dah berdomain [dot] com. Masih macam tak percaya pulak rasanya. Huhuhu. Seronok taw. Dulu niat kalau buat blog untuk suka-suka je, kalau follower da up sampai seribu baru tukar. Tapi niat tu cuma jadi kenangan je. Bila kawan blogger nak support kecik untuk buat dOmain.


Alhamdulillah. Selesai pun semuanya. Semuanya bermula bila, A k a k Y u m i d a ni post comment ni : 



Kecik ngan muka tak bersalah tambah tahap gaban eksited gitu *ayat nak gempak je. Hahha, Terus lah PM beliau. Lepastu A k a k Y u m i d a kasi link fb rakan blogger tu kdOd. Tak bape nak ingat la. 


Kecik serta merta terus PM beliau. Beberapa hari tu, ni lah jawapannya. :) 




Bahagia je rasa bila nama domain yang kecik nak tu masih boleh digunakan :) Yuhuuuu. Ni im last beliau kasi,



Tadaaaaaa, !!! Terus je bukak blog. Wahh, hepy. Semalam blog tak leh bukak. Terus la im A b a n g B l o g g e r ni. So, semalam dia cakap dia delete dulu, takut kalau ada yang nak jejak blog sudah blog hilang. Waa, macam lah ada orang nak jenguk blog kecik. Ye dak? Hahaha. Tak kisah la , Yang penting , nak ucapkan ribuan terima kasih dekat A b a n g B l o g g e r ni yang sudi nak sponsor domain untuk kecik . Dan tak lupa untuk A k a k Y u m i d a sebab sudi pilih blog kecik yang tak seberapa ni :) Kecik mengharapkan kalian berjaya dalam dunia blog . Sama jugak untuk kecik *pesanan untuk diri sendiri . Huhu


Actually kecik nak mintak tolong. Ada tak sesiapa kat sini yang reti nak daftar kan http://www.maybank2u.com.my/ ? Kalau ada PM kecik segera. ! Kecik  nak try daftar tapi dah try banyak kali. Tension je. Orang dah besar, senang nak berurusan kalau ada pape hal. Dulu sebab tak cukup umur, ni dah cukup umur pun bermasalah lagi. Sakai je -_-


PM kecik please dekat F B. Kecik nak mintak tolong. Harap ada yang sudi nak tolong. :'( Terima kasih. 




12 comments:

  1. wah... tahniah ye..

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. Wahhh, tahniah :D
    Daftar? Saya cuba untuk bsn pun dia cakap kena 18tahun ke atas. arghhhhh :p

    ReplyDelete
  3. waaa hehe baru perasan je ni :)

    ReplyDelete
  4. tahniah mieza..nice..blog baru eh..hikhik

    cer try daftar ngn pihak bank sana..nnti diorg kasi tunjuk ajar...sy pn dulu di guide oleh diorang...

    ReplyDelete
  5. waahh.. x aci.. nak jugak.. xajak pon nak buat domain ni.. lme dh cri..

    ReplyDelete
  6. @Ismah Atikah Huhuu, kesian. Kecik dah cukup 18. wekkk. :) semoga cepat cukup 18 tahun ye awak

    ReplyDelete
  7. @ANa AhmadBaru perasan? Ni mesti malas jejak blog kecik ni. hahha. Rajin-2 ye jejak sini

    ReplyDelete
  8. @Yumida HudaThanxk akak. t kecik try tanya dorang

    ReplyDelete
  9. @!! SuperWaaa !!Tak aci? Nak nagis tak? hahah. *nak tisu. Takpe. belum masa awak lagi kod. sabar ye?

    ReplyDelete
  10. kelihatannya sangat seru... mudah mudah mudahan kedepannya saya bisa mencoba game ini :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.