T E L E T U B I E S - Mieza S Mieza S: T E L E T U B I E S

T E L E T U B I E S

January 14, 2013
Assalamualaikum. Sebenarnya dah bosan asyik berbaring je :) Tu yang sengaja ambik mOod nak hupdate entry. Tajuk mungkin agak lawOk sikit. Maklung saja lah tajuk tu sahaja yang boleh bagi idea untuk kecik menaip. Siapa waktu kecik-2 suka tengok cerita teletubies? Hok aloh. Tak nak ngaku lah tu. Teeeett.

Ngaku je. Teletubies tu kan comel. Kan kan? Dulu time kecik-2 kan bila start je cerita teletubies ni mesti kecik suka sangat. Sebab suka tengok baby matahari tu gelak. Suara dia comel sangat meyh. hehehe.

Actually, erk. *malu 5 saat kejap. Panggilan teletubies ni kecik kasik dekat seseorang. Kitew kenal dia baru je. Dia? Nama? tak payah lah tau. Kalau dia baca dia faham-2 sendiri lah. Perangai dia comel. Hahha. One day tu macam mana tah. Dia ngantuk kot.

Dia cakap pon dah tak larat dah. Comel gile die gedik. Hahaha.*tengah kutuk kaw ni mOk.Ade aku kesah? Dalam banyak-2 fren kenal kat dunia chatting mungkin dia adalah salah seorang yang masih lagi kekal berkawan dengan kecik walaupun dia tahu kecik ni serba kekurangan *kesat air mata*

Tak tahu lah apa pendapat dia tentang kecik kan? Tapi apa pun kecik senang berkawan dengan dia sebab dia sangat memahami. Yang paling penting, dia selalu ade bila kecik perlukan. Masa kecik sakit kot dia masih ada. Selalunya kalau kita kawan dengan orang yang kita tak kenal luar dalam dia, mesti masa kita sakit dia akan tinggalkan kita kan? Tapi dia tak.

Apa pun nak say terima kasih sangat dekat dia sebab masih sudi jadi kawan kecik :)

Ni kecik ada satu vedio cerita teletubies. Selamat menonton :)


// Terima kasih sudi baca entri busuk kali ini <3

2 comments:

  1. hai saya datang follow tuan rumah :) jom tlong vote saya kat sini, terima kasih ya https://apps.facebook.com/mexicanofiesta/default.aspx?sq=1846. tunggu sehingga keluar video. :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.