BLOGGER MAS AHMAD SAFWAN - Mieza S Mieza S: BLOGGER MAS AHMAD SAFWAN

BLOGGER MAS AHMAD SAFWAN

June 07, 2012
siapa yang tak kenal dengan blogger muda ni kan? rata-2 ramai yang kenal dengan dia. sekarang ni aku bukan nak buat sesi review ke apa ke. ni sekarang aku nak buat sesi pengenalan. *pengenalan lah sangat. haha. actually dia ni SUPER SENIOR SM TEKNIK SHAH ALAM. wowowo. sekolah aku tu. :). aku HARUS LAH menunjukkan kebatakkan aku sebab aku pernah tengok dia sudah dua kali rasanya. kali kedua waktu aku baru habis ke sebelum exam. dia datang jumpa cikgu-2 kat sekolah.

sama aliran beb. *BANGGA sangat pun tak boleh -..-' . dia amek aliran COMPUTER PROGRAMMING atau ditranslate jadi bahasa kebangsaan PENGATURCARAAN KOMPUTER. oke aku taw lah aku tak hebat nak speaking, tapi mak kata mencuba lebih baik dari tak buat apa-2 kan? yes aku MENANG.  :) . TOLONG kasi sedikit tepukan untuk aku. hahaha, merepek la.



kacak kan dia? oke jangan terpengaruh, dia pasti punya teman wanita di UTM. :). gila aku terkejut waktu cikgu panggil dia masuk LAB , tiba-2. oh. oke.! -..-' bapak putih macam cina weyh. style ala-2 ZIZAN gitu. seluar macam tak muat nak masuk kaki. tapi SMART wo :). tapi kan. dia ni tak reti nak bergambar. aku tengok semua gambar dia ade je budak kutuk. BODOH je budak tu. kutuk-2 super senior aku. nak tengok? aku siap print screen taw. tapi nama aku tutup. ala kalau aku tak tutop pon kompem-2 dia dah tukar nama. zaman bila tah budak tu mengkomen :p


jahat kan dia? padahal sikit punya hensem abang mas ni. ala dia jeles la tu. muka dia macam apatah kan ? macam hensem sangat. jeles cakap jeles. kecoh. ni ade lagi satu gambar abang mas. kacak kan? 


tah. kenapa tiba-2 RINDU kat dia. erk. bukan lah rindu cuma teringat dekat dia. :). wakaka. propa sungguh ayat aku. aku jenjalan dekat muka buku dia. aku nampak album GATHERING BLOGGER NOT OFFICIAL BY BEN ASHAARI. terus rasa jeles tiba-2. haaha. nak aku tunjuk ke gambar nye? kejap. kalau korang kenal muka-2 ni bagus lah. hahha. 



kenal? tak? sama sep sikit. hahaha. mereka nis emua blogger. :). dah taw kan? -..-' eh sibuk dok tempek gambar. aku lupa nak cakap dulu abang mas ni adalah tuan punya belog ni --> iMas.my. tapi dia dah delete. dia buat blog lagi. yang lain. yang ni --> http://www.MasBz.com. dan dia ni kan.

dia adalah pelajar terbaik SM TEKNIK SHAH ALAM bagi aliran VOKASIONAL bagi kelas pengaturcaraan komputer 2010 dan sekarang melanjutkan pelajaran nya di UTM JENGKA kod~. kurang pasti. lebih kurang macam tu lah. so, sekarang setiap kali kitorang ada asigment *aceh nak jugak jadik KOLEJ. sambung balik. tiap kali kitorang ada asigment pape kitorang akan jadikan projek dia sebagai contoh. antara projek yang kitorang jadikan model adalah projek HTML (membuat laman web sendiri menggunakan HTML) dan membuat apa tah lagi satu tapi menggunakan MICROMEDIA DIRECTOR. ape tu? tah la. tapi bende alah ni orang dah tak guna. dekat U semua dah UPGRADE. cuma budak macam kitorang je akan guna software ni sebab cikgu kata kitorang kena mula dari bawah.

apa-2 pun projek abang mas memang CUN gila beb. sumpa lawa. dia buat tajuk pasal yang gerak-2 kan pensel kan tangan tu. menatang apa tah nama dia. hahah. oke lah,. samopai sini je. erk, disebabkan aku tertengok album dorang gath tiba-2 aku rasa macam nak buat lagi satu entry. harap korang bagi respon dan aku harap sangat! tq, 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.