ALIFF HAIKAL punya story - Mieza S Mieza S: ALIFF HAIKAL punya story

ALIFF HAIKAL punya story

June 16, 2012
berdirinya saya disini. eh maaf maaf. tersasul pulak. duduk nya saya disini memandang screen lappy dengan penuh pengharapan jiwa raga lalu kelincahan tangan menaip menceritakan sesuatu.

erk, aku tataw nak buat ayat FULL bm. maaf. BM saya dapat C je. hahaha. takpa-2. sayang-2 semua. aku akan melipat baju kan usaha aku untuk dapat A+ dalam SPM untuk paper BM terutamanya dan paper-2 yang lain yang menjadi keutamaan aku jugak.

berbalik pada ketersasulan aku. kenapa aku pilih dia sebagai TAJUK utama? HEBAT mana dia? penting sangat ke dia? siapa dia? ala korang JANGAN nak megah sangat tanya aku soalan yang korang memang dah tau boleh tak. ? menyampah mak taw.

ini bukan sesi nak review-2 blog taw. ni sebab aku tetibe RINDU nak BOM pehbuk dia. hehehe. JAHAT tak aku? maaf. aku bukan dilahirkan sebagai KAKi botol. tapi sebagai kaki like. tu adalah kerjaya tetap aku. siapa yang pernah kena BOM dengan aku bawak bersabar lah. peribahasa yang sering digunakan apabila berlakunya perkara sedemikian ialah 'tak sabar, ta subur'. aku pun tak tahu lah apa kaitan nya walaupun aku tahu yang 'air yang dicincang tak akan putus' . mungkin dorang ada bau-2 bacang kod. yes! harini belajar 3 simpulan bahasa. wakakaka. merepek!

aku BANGGA sebab dikurniakan pengalaman berkenalan dengan JEJAKA hot anak mama ni. mama lah sangat. oke tipu je. mari aku tempek gambar dia. saja nak kasi HOT dia melambung-2 jadi ranking nombor satu. boleh la boleh la.



mintak maaf semua. gambar ni terlalu comel. sebab tu gambar ni yang jadi pilihan aku. comel kan? gaya 60-an time adik-2 aku kecik dulu. wakakak. ta padan dengan usia lah kanak-2 ni. dia comel kan? hahhaa, bak kata dia *jangan jeles! . 


gambar ni COMEL gila . aku usha tiap 5 saat tak pernah bosan. hahaha. oke aku saje berguraw. -..-'
JANGAN nak amek hati k? nanti mati mampos kaw. aku SAYANG dia taw? rilek. JANGAN menggelabah kambing. sayang sebab dia banyak tolong wa je der. kahkahkah. kalau dia tak banyak tolong tak sayang la. hahha, guraw manje lagi sekali. HARUS lah aku sayang beliau kerana beliau adalah rakan BLOGGER yang tak pernah nak kedekut dan batak dengan ILMU yang dimiliki. paling aku suka, walaupun dia HOT (HOT lah sangat -..-') <-- puji tinggi katil 3 tingkat. dia tolong tanpa takut atau wak sangka yang orang lain akan lebih dari dia.

ada sesetengah orang ni hah. amek kaw. aku nak kutuk kaw ni. sapa-2 terasa maaf lah. kalau dah terasa sila lah buang perangai buruk anda tu ye. ada sesetengah orang tu, dah HOT dah popular, orang susah tak nak pulak tolong. kan kan? kau lupa ke dulu kaw pun mula dari bawah jugak kan? sapa yang tolong kaw? memang kaw hebat sebenarnya terus jadi HOT dan POPULER gila atas bantuah ehsan diri kaw sendiri. caya lah -..-'/ WTF! 

kuangkuangkuang. marah ni marah ni. hahhaha. ye aku tipu kaw lagi. aku tak reti nak marah orang. mak aku cakap ILMU jangan nak batak sangat.kaw mati pun ILMU tu tak kena tanam sekali ikut kaw faham? ilmu tu kalau kaw berkongsi baru la dia tolong kaw dekat akhirat nanti. kalau setakat kaw sorang nak bergelumang dengan ILMU tu. hamek simpan sampai mati. nak tengok sampai bila. 

kepada HENCIK HAIKAL yang ohsem, alexender the great, pemurah, baik hati, TERIMA KASIH kerana sudi menjadi KENALAN blogger aku yang paling terbaik :) . :) . <-- senyuman paling comel aku hadiahkan untuk kaw. 


*maaf di atas kesulitan aku menculik semua gambar di atas. harap mendapat pengampunan :) piece 


MARI MERAMAIKAN DIRI KENTOD DEKAT BELOG BELIAU YANG DIKASIHI DAN DIRAHMATI :)
--> SINI

16 comments:

  1. Ya Allah Amieza oii . Hahaa bukan main kauu . Kay aku doakan kau punya BM A++++

    siottt jee an haha aku hot ? Phuii :p takpe hot hot pun aku seronok kwn dengan kau . Aku tak sombong ilmu kay , tk kedekut ilmu kay haha . Adoii kau ni puji aku melambung-lambung sangat dah ni . Habis kena beli spen saiz xll hehe . Thanks lah weiiii . Aku hargai entry ni hahaa

    ReplyDelete
  2. ooo alep.. memang HOT dia neyh.. haha

    ReplyDelete
  3. @Aliff Haikal hahaha, huntongla saiz dye memang tak boleh nak besar lagi. kaw tengok ade org kate kaw HOT. kirenye aku JUJUR la kan. hahaha. terbaik la beb

    ReplyDelete
  4. @ameerul ashraf DIA ni hot gilew kan. gila pon tal HOT macam die. ahhaha

    ReplyDelete
  5. kau ckp aku anak mama . Ishh sekeh kepala satgi hahaa

    ReplyDelete
  6. @ameerul ashraf siot je Acap ni hahahaa thanks lah :p Btw Acap ni memeber aku wehh hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha ! nih CP jeles nih ~~~ hehehe CP lak nak merajuk 2 hari ...

    ReplyDelete
  8. @Aliff Haikal member? nampak sgt kawan kaw mengampu. ta ikhlas tu. wakakkaa

    ReplyDelete
  9. @cweet pinky atotot, namow majok la. kite ken ta rety ken nak pujuk CP.

    ReplyDelete
  10. gula kapas pon cair suda..heheh

    hahaha,, naseb baik ko ngaku kawan, alep..

    ReplyDelete
  11. @kekapas berceloteh okekeh , CP tak majuk , hehehe ~ tak comel kalaw CP majok , hahaha !

    ReplyDelete
  12. @cweet pinky Ha taw pon. CP kalau majok ase na tembak-2 je. ce ta majok rase nak kasi askrem 20 sen hehehehhe

    ReplyDelete
  13. @ameerul ashraf HAHHAH. HAIKAL Ngaku kawan tu sbb atw kene belasah je. tak ikhlas. akakka

    ReplyDelete
  14. @kekapas berceloteh ha ?!! doposen jerr ?? hehehe , ingat dapat larr koneto kerr , hahaha ~

    ReplyDelete
  15. jalan penceritaan hebat..harus upgrade kasi A+
    FOLLOWER KE 189

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.