PROJEK dalam proses - Mieza S Mieza S: PROJEK dalam proses

PROJEK dalam proses

June 20, 2012
hamboi kemain lagi tajuk entry. projek ape nye cek gayah hoi? projek macam besar sangat je kan kan? memang besar sangat. menentukan markah periksa SPM aku untuk sebjek PROGRAMMING DEVELOPMENT TOOLS. taw tak ape bende tu?

aku pun tataw . aku taw belajar je. tapi yang aku paham bende ni berkaitan dengan graphics kod. tah la tataw aku. aku memang minat subjek ni. justeru itu aku dapat A- dalam subjek ni. walhal ujian kedua aku dapat 30 lebih je kod. sadis kan cerita aku. hehehe.

ape ke hal aku jadi budak BM sangat ni. aku menggunakan penanda wacana pulak. lalala. biar lah kan aku nak dapat A+ dalam subjek BM kan? doakan aku k? actually bahan-2 aku dah lama carik tok projek ni. tapi aku asyik tukar tajuk je. dan ni tajuk terahkir aku dan tak mungkin akan tukar lagi. maklom lah hari khamis bersamaan 21 haribulan adalah hari terakhir menghantar projek. aku buat tajuk RAY-BAN. tahu kan ape bende tuh? tahu pakai je la korang ni.

kali terakhir aku menjenguk CC adalah hari isnin kod. korang nak taw? MACAM vangang je aku penat-2 habis duit carik bahan sekali pendrive masuk VIRUS pulak. ni semua dia punya pasal la. sedeyy bhai. nasib baik berukbend bapak aku menjadi HERO. hehehe

ni kerja aku yang masih terbengkalai. aku belom letak apa-2 action dalam semua button dalam slide ni. just aku tempek gambar dengan edit mana yang patut je. jangan komen negatif taw. aku cakap awal-2 yang aku ni memang tak kretif langsung :). aku buat ni menggunakan MACROMEDIA DIRECTOR. tataw? tanya pakcik google lah. hehehe.








that why aku nak mintak maaf pada rakan-2 blogger yang setia singgah blog aku lalu meninggalkan jejak tapi aku tak ziarah blog korang. aku nak fokus siapkan bende ni dulu. nanti da siap aku BW sampai lebam k? k papai. 

5 comments:

  1. ika pon blaja jugak benda nie dulu.hikhik

    ReplyDelete
  2. cantiknya gambar2 tuh...berbakat sungguh...zieya xdak bakat2 cm tuh.. huhuh :(

    ReplyDelete
  3. @~MiZz Atie ZieYa~ eh, ane de cantik. tp thanx jugak lah atas pujian tu. hehhe. tak berbakat la.ni semua pertolongan pakcik google :p dlu kite pong ta reti buat. lagi-2 masuk form 5. blurr ta taw pape pon

    ReplyDelete
  4. http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-lilyy-21-25.html

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.