kenangan - Mieza S Mieza S: kenangan

kenangan

May 01, 2012



baby-2 semua. esok sekolah kan? ta rety-2 nak tidow? haha. opsss, sabow-2 jangan laju je kaw na tarik selimod dengan bantal busuk kaw orang. baca dulu entri aku ni okay? hahaha. sayang kaw orang lah baby.

harini kan semua orang asik nak bercerita tentang kenangan je. tak kisah la kenangan apa pun kan. mula-2 tergerak hati bila join contest yang SIFU aku buat. tu mengingat kan aku pasal betapa susahnya aku nak membina sebuah belog yang gagah perkasa macam sekarang ni. u all tengok mungkin lah belog aku ni macam ta makan, layu je. tinggal tunggu mati kan kan? tapi bagi aku ni lah kejayaan aku. hahaha. aku dapat hasilkan belog yang sangat aku sayang umpama aku sayang kan anak-2 aku.

ha, ngumpat-2. bukan anak-2 yang tu. aku ada anak tekak, anak ayam, je. hhahah . chil bebeyh :).

harini kan hari pekerja. so aku pikir lah abang aku tak kerja. aku tunggu je dia text aku sebab kalau dia tak kerja kompem 200 300 peratos dia akan call/msg ajak meet :). kan kan? weyh RINDU ! hahaha. WTF!

cerita pasal kenangan. tiba-2 je dia bukak cerita pasal first time kitorang kenal kat MCDONALS. sumpah kelakar. bagi aku la. bagi kaw orang kalau ta kelakar jangan gelak. kalau kaw gelak, hilang bantal busuk kaw orang aku rembat.

"malunya dy ms 1st time jumpa at mcd kan? ", "tersipu-2 je msa nak bncoh air dolu kan? msh ingt ag smpai skung, dolu adq pggl abg 'AWAK' kan? cenggini, awk oh awk, kt ner nk amek milo?"

sepak kaw karang NAZRUL taw la langit tu tinggi ke rendah. hahah. malu do. teringat time keje kat mcd. huhahuha je dia ni. aku suka dia sebab dia baik hati. ape yang dia buat sampai orang semua pelik ngan aku kenapa aku boleh suka orang sengal macam dia? satu je sebab nye. sebab dia tolong hantar membe aku balik rumah ulang alik even rumah dia jauh. kat situ aku nampak walaupun perangai dia menyakitkan hati tapi sebenarnya sangat lah baik.

gila aku sayang kat dia. :)) . dia taw tu. sebab tu kitorang adik abang angkat sekarang. so , aku so happy ngan dia. even dia cuma abang aku, tapi dia selalu jadi abang terbaik. terbaik lah sangat kan. hahah so gedixxx!
hahha. NAZRUL, jaga adik kaw ni elok-2. walaupun kaw selalu nampak dia ta sempurna. dia tetap cuba nak menyempurnakan diri dia sebagai adik. thanxx sebab hargai adik kaw ni. muahhhh.

tu je, nak PEHBUK, ngan abang HOT! huhu

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.