kasih mereka - Mieza S Mieza S: kasih mereka

kasih mereka

April 30, 2012

hai all. okay today na berkongsi cerita tentang... uh! tajuk memang tak ada kaitan apa-2 langsung just nak samakan perumpamaan je. hukhuk. batok 5 minit. hentak dada kat tiang gol. kahkahkah. adik kitew demam harini. so sad. kaw demam ye budak gedik. hahhaa. sian-2. :(  . jangan risaw kitew ta pernah pun kisah dia demam ke apa sebab dia ni gedik! weksss. ta suka. hahaha. tapi apa pun dia tetap adik kietw untuk selamanya kan? kan? dia demam tapi kitew suruh dia amek kan bantal (maklom lah kalau perot da kenyang baring depan tv jelah ctew dia. ngulorr! huhuhu). dia amek kan jugak. selalu dia jerit-2 sebab taknak tolong.

agaknya sebab dia demam kod. tu yang mood pun okay je kan? so nak citew nak tunjuk kat u all ni. kitew ni akak yang baik dan berhati manusia. hahhaa. kietw suapkan dia makan. actually, ta pernah pun suap dia makan. siyezly. tadi EGO-2 pun suap gak. bajek je marah-2 dia soh bukak mulot la ape lah. sebab na simpan EGO tu. tunjuk sikit jadik la.

padahal dalam hati tu. rasa macam ketenangan. wow!! siyez. da lama mak ta suap aku macam tu. aku rasa last mak aku siap. *garu telinga yang agak-2 tak gatal 5 saat*

erkk, lama sangat. kitew cuma ingat arwah nenek dengan mak long je yang pernah suap kan kitew. huhuhu. kitew rasa mak kitew pernah suapkan kietwtyme kitew dok spital tu je kod. ya allah.

*AKU RINDU SANGAT KAT ARWAH NENEK Aku. :'(. boley tak kalau aq nak pelok dia ketad-2? macam mana dia pelok aq dulu time aq nangis. boley tak aq  nk cium dia? macam mana dia cium aq tyme aq nak g skola :'( . dah la. tanak cerita. aq letak arwah nenek aq at tempat pertama , mak aq nmbow due. sbb aq rasa kasih syg nenek aq ta pernah berbelah bahagi untuk aq. aq rasa bangga dan bersyukur sebab dapat kenal dengan insan macam dye :'(. tadew sape boley ganti kasih sayang dia.

lepas kitew suap adik kitew. kitew rasa nak suap kan lagi. tapi kan EGO. suap kan time mak tadew je. tibew-2 terdetik kat hati. kalau kawin nanti , kitew nak jadi isteri yang paling baik untuk seorang suami.

walau tak indah kat mata dia, walau ta sempurna macam orang lain, tapi nak jadi orang paling bahagia yang membahagiakan suaminya walau dengan apa cara sekalipun. kitew mungkin tak mampu nak gantikan dan memberi kesempurnaan kat suami kitew macam orang lain dapat bila dengan isteri mereka. cuma kitew mampu memberi kebahagiaan dan kasih sayang yang tak berbelah bahagi. yang tadew sape boleh bagi macam yang kitew kasi kat dia. :) .

kitew sangat bersyukur kalau ada someone yang mampu jaga dan terime kitwe seadanya. okayy nak keluar lah. sampai sini je. salam~ 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.