sayang awak - Mieza S Mieza S: sayang awak

sayang awak

April 22, 2012

saja-2 nak menyusahkan lelahan tangan jari jemari nak menaip sedikit bingkisan untuk ENCIK AZIQ. thanxx untuk rasa CINTA yang awak kasik. kitew hargai perasaan awak dan rasa cinta tu. awak, awak, tadi kemain awak puji kitew dalam blog awak en? haha. malu kod. sukahati je nak puji-2 lelebeyy. p tataw la puji ke perli kan? sabar jela. ermm, eh, tolong lah jangan puji kitew. kitew ta rety nak terima pujian kod. :( . ta kesian kat kitew? sob~  . terima kasih sekali lagi sebab bagi sayang awak dekat kietw time kitew tengah dilanda KONTROVERSI (kontroversi lah sangat. hampeh~ ) . haah whatever lah kan. tapi apa-2 pun thanxxx untuk kali yang ke sejuta sebab ada kat sisi kitew olwez :) . awak sangat lah baik. ta mampu nak balas. tuan tuan dan puan puan. kitew doakan dan berharap sangat agar orang yang kitew sayang ni akan memperoleh kebahagiaan dia dengan someone yang lebih baik dari kitew. kitew taw kitew bukan nyew hebat untuk buat dia bahagia. mungkin sekarang dia kata dia bahagia tapiii. . . stop it ! demmm ~ awak-2 . siyez ta bermaksud,. cuma kadang-2 kitew tataw apa akan jadi lepas ni kan. awak, kitew sayang awak taw, kalau nak curang bagitaw kitew. jangan sampai kitew taw sendiri. ta sopan namanya tu. wakakak. whatever jelah. 


*thanxx pada someone yang pandai sangat dan kacak sangat tu. aq ta kisah la aq sampah ke babun ke anjeng ke babi ke kucing ke ape ke yang penting sumpa memang aq ta hadap nak kacau nenek kaw dalam kubur tu n ta hadap langsung nak selak kain mak kaw. siyez. geli dho! hahah. aq biadab? so what? kaw yang carik masalah sangat dengan aq. weyh, kaw pikir kaw na buat macam uh aq DOWN? aq kuad lah weyh. aq ta cepat DOWN macam nenek kaw. baru tiup sikit da goyang. sakai siyal! haha. kaw nak kata aq kurang ajar babitkan nenek mak bapak kaw yang da mampos? so?? dosa aq bukan kaw . kaw ta layak na tegur aq kalau perangai kaw pun serupa itu anjing hitam milik firaun. dasar hati babi. muka IBLIS. ha amek kaw. nak sangat,. kaw yang mintak. aq ta offer pon  kaw yang mengoffer kan diri kaw untuk dihina sedemikian rupa. aq ade adab baik punya dengan kawan-2 aku klaw dia respect aq. tapi aq takleh dok diam kalau kaw ttbew nak jadi bangsat puaka ngan aq.ha apew??? MULUT AQ MACAM LANCAU? BAPAK BIADAP MAINKAN NAMA ORANG YANG DAH MENINGGAL????? sejak bila kaw pandai heran? mak aq cakap baik dibalas baik. jahat dibalas jahat. so ?? paham-2 lah ye. ni. da puas haty aq. aq nak mintak maaf dunia akhirat. aq ta sengaja nak babitkan nama mereka-2 tapi kaw ta diajar dengan baik. so aq nak mintak maaf lagi sekali jangan dibawa ke muka pengadilan. sekian,  *


No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.