Marah - Mieza S Mieza S: Marah

Marah

April 09, 2012
dengan berbesar hati kitew nak bagi tahu kat awak semua yang kitew sayang sangat dekat HEM kitew taw. nama dia ASHIKIN! *sayang lah sangat kan* . ei seriosly marah sangat dekat dia. sangat ta paham kenapa bagaimana dan kenapa kalau dekat class, dia asik nak point kitew je. macam lah kitew je buat salah kan? taw la kitew suka buat bising dalam class, tapi beragak lah siket. orang lain pun buat gak bising, siap landing kepala atas meja lagi. tak nak pulak marah kan? untung lah 'SAYANG' kitew lebih. suka sebenarnya. huhu. orang nak pergi tandas pon tak kasi. budak lain kasi pulak. nampak sangat lah memilih kan? dah la time bercakap dengan dia boleh lak dia gi jalan. ingat awak uh besar sangat ke pangkat? setakat HEM kat sekolah, bukan perdana menteri. even kalau PM uh pon taw nak hormat rakyat. ni lagi HEM? duduk bawah ketiak je lah =.=". lain kali student bercakap pandang mata then dengar. bukan berlagak sombong macam awak uh bagus sangat. pandai nak buat program cikgu penyayang. penyayang lah sangat. bila bercakap kasi bontot. haah. BAGUS CIKGU. BOLEH JADI CONTOH DEKAT ANAK MURID ni!! hahaha, okay tukar lah topik. tadi kat sekolah hujan sangat  lah lebat. kemudian, mak meses pulak kata rumah masuk air. memang tengah guruh kod. O.o . wa gagah kan diri wa menjadi rempit sejati dan meredah lah hujan dengan penuh keazaman. dengan tidak semena-2 pushhhhhhhh. (meh gelak ramai-2). kitew lupew nak pandang bawah. ade takungan air :) . habis lah basah baju macam boleh perah kod :) . huhu. tu lah nak sangat jadi rempit sejati. jadi lah kaw sampai lebam :) huhu. k r. pening kepala lah. na offline. babai sayang-2 semua

2 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.