ice cream cair - Mieza S Mieza S: ice cream cair

ice cream cair

April 10, 2012
apa korang rasa kalau ada someone beli ice-cream tapi ice cream uh dibiar cair? dan apa korang rasa kalau ice-cream tu adalah korang? yeah. SEDIH kan? macam tu kitew rasa sekarang. soalan lagi, ape korang rasa kan kalau korang suka someone? lagi-2 dya layan korang macam BFF and masa tu dia kata dia tadew kekasih. lagi seronok kan? tapi yang ta seronok nya  bila, korang tengah syok-2 dengan dia hati korang ta tenang memikirkan  tentang hubungan ni. so ape korang buat? ye, kitew rasa sekarang. macam menyesal je tersuka dekat dia. bukan ape. macam kitew ni ganggu hati dia. padahal hati dia menolak untuk terima. haishh. yelah. SAMPAI BILA PON  AKU TIDAK MAHU. tayah kapel. BFF sampai mati k? kalau itu muktamad aq da tak perlu na taw apa-2 pasal hati kaw. sebab aq penat hari-2 nak pikir pasal perasaan aq n perasaan kaw dekat aq. macam perasantan pun ada gak *bukan macam tapi memamg* . huhuhu. whatever! pompuan gila jangan ganggu hidup aq. aq bukan less !!

3 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.