aku tak sempurna - Mieza S Mieza S: aku tak sempurna

aku tak sempurna

April 21, 2012
erk. what? rasa nak mengalirkan air je mata ni bila membebel soal perfect. mengapakah? ye-2. im not perfect.    
rasa sangat sedih bila dilahirkan tak sempurna macam orang lain. lagi sedih kalau tak mampu lagi nak tahan dugaan ALLAH yang serba mencabar. percaya atau tak. tapi kitew rasa macam benci sangat bila ada orang melamar. *kelakar apa? ada ke orang nak melamar kaw? da r macam tuh. ewwwwyuu. * pergi mam la kaw. tu lah makanya . macam mana eh kalau nanti one day ada orang melamar kitew? pe kitew nak jawab? kitew  rasa macam tak mampu je nak terima. sebab kitew taw kitew ta mampu nak bahagiakan kehidupan dia. sebab pe? sebab kitew ta sempurna. time couple-2 pun da cukup buat kitew pikir panjang macam mana na teruskan hubungan ni. sebab tah. terlalu banyak lah kekurangan diri ini. takut kitew melumpuhkan perasaan cinta yang pernah hadir sebab diri kitew sendiri. so, kitew hope sangat. siapa-2 je kan. kalau na berhubungan uh. terima lah kitew siapa kitew seadanya. jangan ungkit ketidakkesempurnaan kitew. sebab kitew cuma manusia biasa yang terlalu banyak kekurangan nya. kitew harap suatu hari nanti kitew mampu dapat kebahagiaan macam awk :)

2 comments:

  1. rilek arr
    mmg xde org perfect kt dunia ne
    klu ade org melamar tuh
    tndenye dye sedia terima kekurangan seadanya^^

    ReplyDelete
  2. hhaha. memang lah. tapi kan tapi kan. malu lah nak terima sebab sebab. memang dia terima kekurangan kitew but ktew segan ta mampu bagi dia kesempurnaan :( . kan

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.