Lirik Lagu Quai Rockstar feat. B-Heart, Izhar & Leo - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu Quai Rockstar feat. B-Heart, Izhar & Leo

Lirik Lagu Quai Rockstar feat. B-Heart, Izhar & Leo

August 10, 2020
Lirik Lagu Quai Rockstar feat. B-Heart, Izhar & Leo
Izhar
Banyak tak real dorang fake it
I can see you through macam plastic
banyak tak real dorang fake it
i can see you through macam plastic

Quai
Mimpi bangun rockstar itu basic
tab talk superstar macam elvis
doa ibu bawak keluar
orang dalam now nak keluar

B-Heart
Dah nampak telus,
Straight talk, kelas/gelas, muka pecah boleh Pamit ku cakap Tulus yea,
Bukan kongsi gelap, shine sangat terang
Dah terang kat lu lit, kunang-kunang,
Yang married to the game, its ashame
We've been knowing her, since the start, since tunang, bitches merisik orang dalam,
Keluar, padam. Dekat luar panas seh, muka merah padam, cuz i see

Izhar
Banyak tak real dorang fake it
I can see you through macam plastic
banyak tak real dorang fake it
i can see you through macam plastic

Quai
Mimpi bangun rockstar itu basic
tab talk superstar macam elvis
doa ibu bawak keluar
orang dalam now nak keluar

Leo
MC fake
Aku bake
Macam roti itali
370 Fahren lepas sapu butter with garlic
Wait "TING!“ dah siap dari isi sampai kulit
Resepi sulit membukit
Every spit orbit aku lit
Dalam track
Tinggal blakang MC whack
Tabiat korang kejap
Korang tak boleh kejar
Takyah mimpi kalau kadar acah seribu daya
Finish line rajin, tapi dalih jadi budaya

Izhar

Banyak tak real dorang fake it
I can see you through macam plastic
banyak tak real dorang fake it
i can see you through macam plastic

Quai
Mimpi bangun rockstar itu basic
tab talk superstar macam elvis
doa ibu bawak keluar
orang dalam now nak keluar

Quai
Pull up with the gang if kau banyak sangat talk
awan mendung trap kroni turn up macam layan pop
gambar legend tapi muka muka korang kena crop
bikin panas bakar line macam aku punya blok
oh my god
alamak
budak borak buat lagu macam nak taknak
oh my god
alamak
cam bapak bagi korang rasa
“ nak tak nak?”

2 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.