Komen Bermasalah - Mieza S Mieza S: Komen Bermasalah

Komen Bermasalah

April 06, 2020
Komen Bermasalah
aku ada masalah dengan bahagian komen ni sebenarnya. mula perasan bulan lepas. tapi aku malas nak kisah sebab ingat cuma jadi bila aku membalas komen di blog sendiri. rupanya bila komen diblog orang pun jadi macam ni. baru nak acah - acah blog walking tapi hampas ya guys. 

keadaan gambar tu macam aku tak log in akaun gmail. padahal aku dah log in. selalunya kalau normal, dibahagian akaun google tu ada nama aku dan gambar aku. tapi ni jadi macam ni. aku tak tahu nak selesaikan macam mana. sebab tak tahu nak kena taip apa dekat carian google. hmm

ada sesiapa dapat bantu tak? pishang lah macam ni tak boleh komen entri orang dan entri sendiri. nangis dekat bucu katil sebelum tidur. 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.