Monday, February 11, 2019

Lirik lagu Kerja Mudah Sabbala, KC, Nawi, Jamil Hantu, Mont Berg

Mieza S | 2/11/2019 09:04:00 AM | 0Comments |
Lirik lagu Kerja Mudah  Sabbala, KC, Nawi, Jamil Hantu, Mont Berg

sabbala
lidah setajam pisau, usha berapa bilah
salah yang di ihlah, bermandi jadi bersimbah bukan asid
takut timah, oh sakinah!
jaga dirimu, jangan biar ia ditinju
oleh mana mana lelaki tu, yang mulanya bagi bu..
ngaa! oh rupanya, buasnya nafsu serakah!
sampai yang kaya pecah amanah
yang susahnya belajar pecah rumah
bukan mudah jadi permudahkan
ada track belum tentu jalan
simpan kekuatan, untuk serbu lawan
bila perlu makan, dipermudahkan..

mont berg
takkan jatuh ikut tunjuk kita patuh
hamba tegur kau mengeluh tanda ego
salah arah terima padah, kau jaguh, oh kau jatuh
kau patuh oh terhantuk
bukan mudah, BUKAN MUDAH!

chorus (2x)
buat itu, buat ini
kena itu, kena ini
ini kerja mudah!
ini kerja mudah

kc
sembang kerja mudah pakai ek! boleh la
semua ambil mudah macam tak boleh blah
bila semua jap jap busy, macam kau yanh bap bap zizi
aku macam tak tak pasti, apa yang dah dah jadi
asyik
buat kerja susah kalau asyik guna lutut
berat tulang baik sangat potong tangan hudud
boleh derma organ kalau fungsi cuma mulut
mana nak maju kalau nak jadi cam pak turut
ok stop! rewind kita start balik tak!
susah tak buat ikut SOP!
mana yang mudah kita permudah
betul tak?

mont berg
takkan jatuh ikut tunjuk kita patuh
hamba tegur kau mengeluh tanda ego
salah arah terima padah, kau jaguh, oh kau jatuh
kau patuh oh terhantuk
bukan mudah, BUKAN MUDAH!

chorus (2x)
buat itu, buat ini
kena itu, kena ini
ini kerja mudah!
ini kerja mudah

bridge
jemu hati, diri ku lesi
biar retak batu, tak lagi kita kan bertemu

nawi
ambil lewa, dengan bangga harao semua kerja akan terus siap
acah betul nak sinar tapi kurang gelap, ouh memang silap
yang terbaik, yang menarik, tolak sikit dah terbalik
memang tak pelik buat taik, siapa nak mengaku yang hak milik
lepas angan terus lepas tangan, laju, tanpa saman
saranan amaran gagal kerja akan potong terus semua ganjaran'
terkunci dengan janji, masuk lokap terus jadi tahanan
dicucuk disembelih macam lembu kau tak kut (ikut) arahan

jamil hantu
ah, microphone check, rap meludah, kerja mudah, easy
celah gigi, bekas gigi, lawalah, we flyshit
MBP setiap jam, no time for life breaks
512, kuala lumpur, hantu kota
pecah roadblock, jiwa coldblood
yo comrad, jalan kerja bagus
buat benda wajib betul salah najib macam itu kerja harus
air air air, wa haus semua, got shot from these bars
nak nak naik rocket, wa stay fly lepas dah rehat berlayar

chorus (2x)
buat itu, buat ini
kena itu, kena ini
ini kerja mudah!
ini kerja mudah

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.