Sunday, January 27, 2019

Lirik Lagu Kejar Masa Zemo (KCHCXN) feat. MK (K-CLIQUE)

Mieza S | 1/27/2019 12:21:00 PM | 3Comments |
Lirik Lagu Kejar Masa Zemo (KCHCXN) feat. MK (K-CLIQUE)

Zemo
Zemo
Cerita mungkin sama mungkin artinya berbeza
Semua dah berlari jadi aku kejar masa
Semua dah menjadi jadi aku pulun semua
takpayah powerbank otak kerah lebih extra puh wuhh
Masa muda aku buatnya seratus peratus
Ambik balik formula dan rumus
Bukan hala kiri ini jalan lurus
Ini aku genggam takpayah nak dendam semua jadi geram telan asam garam
Jadi sekarang aku coba main kira lumpsum
buat lagu lekat macam tempek bubblegum
Hari hari mula kejar itu ini mula cari
cari identiti atau definisi dalam diri
Cuba menyendiri tapi semua rasa basi berdiri atas kaki sendiri
Kalau tak sedap aku cuba buat lagi ey
Masih banyak flow juga bunyi
Mana yang benci tolak tepi
My future ahead better know me
Aku yang dulu aku shut it down
Sapa yang halang aku knock it down
Pushing to the limit so i bring it down
for this city i'll run it down

Takkan boleh sama macam dulu (macam dulu)
Walau berliku tetap aku buru
Tiba masa dah isi peluru (no no no no)
Walau ku buntu jangan jadi abu
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa eyy
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa
MK
Aku kejar masa kejar bukan suka suka
Layan dia buang masa
Biarkan diaorang dekat bawah
Jadi kita atur langkah
Langkah berjaga jaga
Ramai masih mahu cuba
Tapi tak cukup senjata
Jadi pandangan aku berbeza
Kita tak pernah sama
Aku takpernah dengar nama
Aku taknampak mana muka
Jadi kau rasa kau siapa
Takpernah kesah sapa dulu sentuh garam
Hormat aku haram bila lain cara salam
Itu kau banyak ragam
Shut the fck up baik diam
Taknak tengok jadi tengok depan
Taknak laju jadi tolong pelan
Tolong pelan rancang sehabis baik
Bila masa habis kau buang balik
Buang balik jangan throwback
Barang kau throwack
Jadi try lekleklek
Sit down barang tak go baik shut the fck down
Zemo
Takkan boleh sama macam dulu (macam dulu)

Walau berliku tetap aku buru
Tiba masa dah isi peluru
Walau ku buntu jangan jadi abu
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa eyy
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa
Aku kejar masa

3 comments:

  1. Corrections in first line ... Cerita mungkin sama mungkin artinya berbeza . Tq for the lyric keep it uup ! !

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.