PUBG : Custom Room AMO yang Pertama - Mieza S Mieza S: PUBG : Custom Room AMO yang Pertama

PUBG : Custom Room AMO yang Pertama

January 18, 2019

Custom Room AMO yang Pertama

okay, ini merupakan entri kedua tentang amo family. yang mana tak pernah baca, boleh lah baca disini Army Malaysia Official. aku cuma nak bagitahu semalam telah dijalankan 'sebuah' custom room amo yang pertama. eh sorry lah guna sebuah. sebab aku tak tahu nak letak penjodoh bilangan yang sesuai. hahahhaa. 

ini sedikit info tentang custom room semalam. aku copy paste jela eh? korang pun boleh likes page @amofamilypubg untuk next custom room atau tournament. dengar cerita ada hadiah. eh? siapa yang tak suka hadiah kan? hahahha. nak ke tidak? follow! kbye.

TPP | SQUAD | VIKENDI
📆 Date: 17/1/2019
🕙 Time: 11.00pm
✈  Flight: 11.30pm

katanya harini ada lagi custom room. amacam? join ah. tapi like fanpage dulu. senang nak up to date pasal game kan?

Custom Room Semalam 

Custom Room AMO yang Pertama


1. ツAMO乛Familyメ
2.ツAMO乛Familyメ
3. CCB
4. Nik scaffold
5. KGU
6. SYN JR
7. SYN JR
8. OVERLORD
9. Red On Gaming
10. VaKKaS
11. KTF
12. Red On gaming
13. MYBT
14. DAK
15. dCREW
16. SULTANx
17. SULTANx
18.Team Solex
19. Funky Gaming A
20. FUNKY GAMING(B)
21. HUNTER CREW
22. DnDx
23. TZ
24. TZ
25. Headhunter

disebabkan ini merupakan custom room pertama, aku ingat tak meriah. tapi meriah juga lah. gigih tunggu sampai pukul 11 12 malam semata - mata nak tengok. asal dorang suka buat benda ni malam eh? hahahha sebab kerja ke camne? 

daus selaku kapten amo telah menghantar lapan orang penyertaan dari clan amo sendiri. ternyata, malam tadi bukan rezeki clan nak duduk ditangga atas. bukan kaleng - kaleng ya semua. oh ya, semenjak main pubg ni dah boleh cakap indonesia. hahahha. selain main game dan dapat kawan, kau juga boleh belajar bahasa baru. kira ilmu juga la.

Tahniah Kepada KGU Team

Custom Room AMO yang Pertama

tahniah kepada KGU team yang telah mendapat ciken dengan jumlah kill sebanyak 15 kill. tahniah juga kepada amo family dan 'krew' yang  menjayakan room (semalam) yang sama - sama bersusah payah dan bekerjasama menaikkan nama clan untuk dikenali dalam arena e-sukan dan line up pubg yang padu. huhu.

duduk sama rapuh berdiri sama teguh

okay cukup sekian. wasalam (eh dialog BPG ya)

2 comments:

  1. Nice lah girl main pubg. Pernah orang ajak nak main game ni tapi saya masih tak reti g

    http://www.imaginasiklasik.com/

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.