Lirik Lagu Jangan Pelik Kmy Kmo X B-Heart X Joe Sharel (Prod. MubzBeats) - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu Jangan Pelik Kmy Kmo X B-Heart X Joe Sharel (Prod. MubzBeats)

Lirik Lagu Jangan Pelik Kmy Kmo X B-Heart X Joe Sharel (Prod. MubzBeats)

December 07, 2018
Lirik Lagu Jangan Pelik Kmy Kmo X B-Heart X Joe Sharel (Prod. MubzBeats)

Kmy Kmo
Ey Takyah pelik
Yang gerak sorang-sorang bukan sombong ke langit
Yang gerak sorang-sorang bikin sejarah baik
Yang gerak sorang-sorang peduli orang
Yang gerak sorang-sorang sebab tak nak kacau korang
Eh wow, ni masa sekarang
Apa dah jadi, operasi serkap jarang sangkut barang dah boleh jadi badi
G, jadi nak buat macam mana ni
Otak sakit dalam berahi
Hidup puas jadi baik ni
Tak nak buas kaki kelahi
Ey eh wow, paling rakus
Peduli je yang perasan bagus
Barang baik waktu akal tandus
Pukulan hangus, Asia bagus
Seratus peratus percent, wow
Sekali bagi je boleh go
Siapa nampak nampak dow
Jarang nampak lepas low
Low, jalan kita kita elak jalan dia
Bila low, hidup kita barang baik jadi killer
Jadi grow, makin besar hasil dari petak mula
Lepas bangun dari mimpi baru tahu siapa gila
Tahu siapa dia wey
Tanya siapa dia wey
Worst, oh, ini barang baik siapa punya seh
Elok sorok “barang ni”
Barang bukan sembarang la brother
Jangan pelik pulak
Tok sah nak sibuk mengata

B-Heart
Jangan pelik
Si celik mula pandang langit
Mula ralit
Dengari bunyian yang bingit
Jadi dia mula berubah angin
Ikut kiri di mana dia berubah dingin, eyy
Tak pernah dia bimbang
Hadapi dengan tenang
Apabila tidak dijangka dia datang
Ubahkan gelombang
Bukti dicatat sejarah
Sekat dalam minda orang
Bila cuba dibuat balik
Keluaran kedengaran sumbang
Hanya aku lawan aku
Kau tipu jika kau mampu
Derita yang ku lalui
Langsung kau tak akan tahu
Barang ku seperti dadah
Ditagih walau tak mahu
Masih ada sedikit baku
Yang nafsu bercumbu dengan buku
Tuhan tahu
Apa yang aku buat
Jatuh aku bangun
Walau ia tak cepat
They can kill me
But that means, I live forever
Tuhan tahu
Yang ini, bukan cereka
Keep it low low low
Just so you know know know
There’s a different
Between a diss and a song that gonn’ blow blow blow
Switch up the flow woah woah
Ku ingat dari mana aku datang
Sebelum tumbang, ku bawa teman untuk kill
So deal wit’ it Joe, tell’em how you feel

Joe Sharel
Jangan pelik
Tengok tengok apa tu, mari sini
You know tonight we’re going ape right here
Aku dengan Kim and B, and we say
Tak suka takpe, no hal la wey
Dari benci ke suka, no hal la wey
Clique lu paling sick, oh wa lao wei
We shot you down bang bang no hal la wey
Sick beat dari freed, no hal la wey
Everything about Kuantan? that’s wa lao wei
Jadi apa kau tunggu, oh yeah lagu
Sekarang dah jadi apa, semua nak naik hantu
It looks like semua rapper nak menyanyi
It looks like semua rapper nak menari
It looks like semua rapper nak money
Bling bling feeling cocky bitches mari
You know I’m rolling with the baddest
Budak yang kau cakap tak de masa depan sebab ponteng classes
Now I’ve got boarding pass and sorry for the masses
Going ape tiap tempat bananas
Budak nerd mana-mana pakai glasses
Kau kebal gila pun kena smashes
Oh no cukup la wey dah habis classes
No hal la wey
Dari benci ke suka, no hal la wey
Clique lu paling sick, oh wa lao wei
We shot you down bang bang no hal la wey
No hal la wey
That’s wa lao wey
Jadi apa kau tunggu, oh yeah lagu
Sekarang dah jadi apa, semua nak naik hantu

B-Heart
Keep it low low low
Just so you know know know
There’s a different
Between a diss and a song that gonn’ blow blow blow
Switch up the flow woah woah
Ku ingat dari mana aku datang
Sebelum tumbang, ku bawa teman untuk kill
So deal wit’ it Kmy, tell’em how you feel

Kmy Kmo
Tahu siapa dia wey
Tanya siapa dia wey
Worst, oh, ini barang baik siapa punya seh
Elok sorok “barang ni”
Barang bukan sembarang la brother
Jangan pelik pulak
Tok sah nak sibuk mengata

Joe Sharel
No hal la wey
Dari benci ke suka, no hal la wey
Clique lu paling sick, oh wa lao wei
We shot you down bang bang no hal la wey
No hal la wey
That’s wa lao wey
Jadi apa kau tunggu, oh yeah lagu
Sekarang dah jadi apa, semua nak naik hantu


No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.