Monday, November 19, 2018

Lirik Lagu Sah Tu Satu K-Clique

Mieza S | 11/19/2018 09:17:00 AM | 6Comments |
Lirik Lagu Sah Tu Satu K-Clique


TUJU
Balik putaran realiti terbalik,
Ya ba ya ba ya bah,
Putaran realiti terbalik,

All K-Clique
Balik putaran realiti terbalik,
Ya ba ya ba ya bah,
Putaran realiti terbalik,

TUJU
Salam kata seru satu hala tuju,
Jangan salah laku nanti tumpang malu,
Jangan dongak atas takut lain balas,
Tentangan salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan,
Aku tak boleh go dah,
Kepala ego berhantu,
Sekarang boleh go dah,
Siapa la lagi hantu,
Sekarang tengok ni putar belit yang dulu lalu jatuh terbalik sekarang lain mau tumpang naik yang dulu pejam kau tarik balik hmm,

GNELLO
Das dalam das ramai tak terlepas,
Cara kau terbatas carta ku diatas,
Datang nak merampas,
Tumpang lalu,
Yang nak berkepak G kita sapu,
Siapa jaguh siapa angkuh,
Siapa guru siapa ampu,
Siapa acu siapa seru,
Jangan sentuh nanti rapuh,
Benteng kebal kami kalis,
Hujan keris kami tepis,
Mana killer kasi baris,
Ini kali kasi habis,
Bukak langkah kuda-kuda,
Dalam litar kura-kura,
Ramai cuba jadi singa,
Lincah aku tolong kira,

NOKEY
Yang mula gegar lah ni tsunami dari kami,
Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi,
Ayy K-clique action lebih kurang Tyson,
Lama duduk diam sebab sorok dalam Island,
Tangkis semua duri kami gerak dorang silent,
Labuhkan empayar kedengaran bunyi siren,
Shhhhh,
Yang acah-acah OG rentak korang kurang catchy,
Kalau mahu datang mari jangan cuba nanti rugi,
Ohh ohh,
Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi,
Ohh ohhh,
Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi,

KDEAF
Selami dalam simpan perluru tu jangan lepas,
Hati waswas so jangan petik nanti diri tumpas ni,
Gerakan bersatu certified G blood Homie,
Ikatan talian connection simbolik sedarah blood Homie,
Serangan meluluh tak menentu datang came thru blow! no wait salah rempuh,
Satu persatu musuh ku lumpuh not a against U,
No offence told you don't do,
Y'all gang gang nak game up stop berganding,
Eh bukan nak banding,
But go to sleep man kau tak setanding,

All kclique
Balik putaran realiti terbalik,
Ya ba ya ba ya ba,
Putaran realiti terbalik

M.K
Tiga kosong dua,
Put put putaranya tiga enam kosong,
Gandingan tujuh berkembar, (hmm)
Jangan cuba petik kasar takut yang sabar hilang sedap, (hmm)
Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar, (hmm)
Lu tembak tersasar sabar sebentar nyawa ku cagar,
Sini taknak banyak cakap turun dulu,
Jadi jangan banyak cakap buat dulu,
Susah senang bersama atas darah aku sumpah,
Loyalty dan taat jadi sampai bila-bila,
So you know the drill,
sila-sila,
So keepin real la,

SOMEAN
Wait what?
Terasa dah sedap nak nikmat tak sempat,
Wait what?
Barang baru mula jauh dari tamat
Wait hah?
Gerakan kau lembab sebab tak bersebab,
Gerakan ku cepat sebab aku cekap,
Langkah ku menaik maksudku ku step up
Game ni,
Kau level beginner buat aku bosan,
Eh fikiran ku macam future cerah masa depan,
Eh langkah lebih laju sebab makin depan tidak main tiru hasil makin depan,
caraku jitu seratus peratusan,

FAREEDPF
Apa nih? Kamu
Bukan a gang member kau tu tourist,
Aku messenger thus kalis bullet,
You just hatin' on me,
You've reached your fucking' limit,
No ideology,
Umph! You really get it?
Hiphop subbudaya tiptop,
Bawah kaki puji imperialist sinis,
Salam keji dari military lyricist,
Aku kiri jampi tepis,
Different disciplines lain principle,
They suffer witnessing look I'm invisible,
Lemme break your brain stem's chemical,
But I ain't litsenin' to you your mothafuckin' delusional,

NA$ IS BACK ?
Bukan hilang tapi atur corak permainan,
Sudah bilang kalau kurang boleh duduk diam jangan hairan mc bawah tanah memang banyak boleh tahan,
Bertahan daripada hasutan,
Mana adab sini aku ajar apa azab,
Ada sebab,
Kenapa kau diciptakan lembab,
Masih bongkak yang hidupnya dalam sangkar masih sedar,
Yang mana berani keluar kita cabar,

TUJU
Balik putaran realiti terbalik,
Ya ba ya ba ya ba,
Putaran realiti terbalik

All kclique
Balik putaran realiti terbalik,
Ya ya ba ya ba,
Putaran realiti terbalik,

6 comments:

  1. lawa lah lagu kamu siok๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  2. Hello, yes this paragraph is really pleasant and I have
    learned lot of things from it about blogging. thanks.

    ReplyDelete
  3. I enjoy your writing style really loving this site.

    ReplyDelete
  4. It's a pity you don't have a donate button! I'd definitely donate
    to this excellent blog! I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group.
    Chat soon!

    ReplyDelete
  5. Hi, i think that i saw you visited my blog thus i came to ?return the favor?.I am trying to find things
    to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    ReplyDelete
  6. This is very attention-grabbing, You are an excessively skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look ahead to seeking
    extra of your magnificent post. Additionally, I have shared your site in my social networks

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.