Lirik Lagu Settle Dalam Court Lawalah Familia X Futsalista - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu Settle Dalam Court Lawalah Familia X Futsalista

Lirik Lagu Settle Dalam Court Lawalah Familia X Futsalista

June 06, 2018
Lirik Lagu Settle Dalam Court Lawalah Familia X Futsalista

Jamil
Siap sedia, tenaga dah meliar
takkan terbiar, usaha setiap belia
Ole oii, kami bijak, tak cam katak
corak guna otak walau dalam kotak goal
barang kami sold, pada roh pendengar
pengedar dalam lagu-lagu rancak dah tersebar
Dalam tak sedar, sejak kebelakangan
(kami takkan berundur sebab ada masa depan)
represen, futsalista
eyy mista, sattle dalam court, eyy sila
no, bukan brazil (who?) shakirah
Maka tadinya, markah tak kira
Ufff, kami ada skill dengan ball
Kill guna bars kita lit satu score
Tuff, ini game ada law
be underdogg, kita settle dalam court

Chief Qif
Kau tau..

Ada brand futsalista,
Ajak sihat, bukan acah style, dekat insta,
Cita cita rasa nak penuhkan citarasa kita,
Biar kaki bangku, duduk, sorak kita,

Ada Tenaga, tenaga naga,
main local saja, rocka lah penaja,
Penat tak apa , sampai tak terdaya,
Janji kita terkenal, satu malay sia,

Ini mainan semua ada peranan,
Inilah kawan berlawan jadi jangan berangan,
Perangkap tiap penjuru, memburu cam askar
Gerakan disetuju, serang markas dan sangkar

Bagi cabaran bukannya amaran,
jgn pula cuba berani nak langgar dan
Buat apa,sarong kool, main nak panas panas,
Ada game ada rules,jgn kau cari nahas,

Jadi

Rahhh 5 Kaki
mulakan tendangan,
atur serangan,
baik settle dalam court tak payah banyak bual
pamer kemahiran dari jalanan,
pentas saingan,
berani jumpa masuk rockafutsal,
ini arena,
banyak mata saksi,takdak dribble macam nie,
bapak gawang gol kebal,
serupa bomoh dah jampi,
gerakkan pemain tak boleh jangka,
asah teknik baru datang langgar,
praktis kaki samba sampai ill,
jangan simpan belanja Falcao skill,
maintain keep it clean,
dilarang main kotor, sukan nie seronok,
toksah dok buat teruk,
kosong vandalisme,
angkat satu bola lima versus lima,
fikir pantas selidik, macam pakar gelecek,
mangsa target penyudah, percaturan mesti licik.

Rash
My team marvelous, professionals, starle us and we ending em,
Young birds flapping 'em wings, so now you better duck,
For emblems, taking a swing just like a pendulum,
And I aint gassing when I tell you to bring ya best seven up,
Hella rough, jump to the next one, we level up,
Rocka Futsal in the house, we tryna get the cup,
Speculation spectated by spectators,
You getting checked, mate, like chess play so respect Rebel Asia,
Hope to ser ya hopeless team, (haha)
Try to own the scene, went with golden dreams then left the court with broken kness,
Supposedly, I got the bars on lock, who want what, knock ya ass out like Tumulak,
Lawalah bwoii, yeah you reppin' with the rawest,
A lone ranger without power, prolly sexin' with the Zords,
Aint no messin' with the bars, who said Rebel takde bars,
Siapa acah balling, kita settle dalam court,
SEPAK

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.