Disclaimer | Author | Contact


Wednesday, June 7, 2017

Sibuk Sikit

Mieza S | 6/07/2017 11:24:00 AM | 4Comments |

Sibuk Sikit


Setelah beberapa hari, pv merudum jatuh bergolek - golek. Bukan untuk sehari. Tapi untuk beberapa hari. Semua disebabkan aku sibuk di tempat kerja. Aku tak sempat langsung  nak update status. Kalau setakat aku singgah blogwaking jelah yang mampu. Tak pun join giveaway yang dianjurkan rakan blogger. Sungguh, aku busy. Sebab dalan training untuk admin sistem. Banyak nak kena belajar. Doakan aku murah rezeki, insyaallah. 

Aku harap, dalam kesibukan aku ni. Tuhan turunkan berita baik untuk aku. Contohnya orang datang meminang ke, duit terpijak ke. Hahahhaa. Amin~ Okay lah. Nak sambung balik buat kerja. Bbye. 

4 comments:

  1. Kipidap Mieza.. Semoga rezeki awak berkah.. Salam perkenalan ya.. Sesekali singgah lah kat blog kita. hehe

    theamazingjamsi.com

    ReplyDelete
  2. Aminnnnnnn heheheeheh sama la busy gak,macam2 hal

    ReplyDelete
  3. Samalah huhu PV x tau napa jatuh habis .. semua sibuk nak bwat kuih raya kali hehe~~

    ReplyDelete
  4. amin...busy sebab untuk kebaikan takpe..hehee

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.