Disclaimer | Author | Contact


Thursday, June 8, 2017

Shopping Raya di Althea dan dapat Hadiah Percuma!

Mieza S | 6/08/2017 10:14:00 AM | 3Comments |

Shopping Raya di Althea dan dapat Hadiah Percuma! 

Shopping Raya di Althea dan dapat Hadiah Percuma!

Berita baik untuk semua masyarakat perempuan dan masyarakat lelaki yang ada perempuan dalam hidup. Cewah. Apa berita baik nya? Althea Malaysia sedang mengadakan Raya Giveaway Festival. Tak kenal Althea? Tak berjiwa seni la kau. Hahahha. Althea ni tempat shopping barang make - up dan barang penjagaan muka yang berkualiti. Cuba kau usha - usha apa yang ada di Althea Malaysia. Rambang mata kan sekarang? 

Rilek. Jangan gelabah. Kan baru gaji. Time - time ni lah semua pakat shopping raya kan? Jangan sampai lupa shopping mekap hokay? Nanti beraya dengan muka kusam tak bermaya ko. At least ada calitan merah jambu di pipi. Baru lah nak bergambar pun senang hati. Kan? Jangan tiba - tiba masa raya semua orang dok pakat amek gambar, kau nyorok bawah kerusi. Malu muka tak de mekap. 

Sekarang lah weyh, masa yang sesuai untuk shopping di Althea Malaysia! 

Althea's Limited Edition Raya Box

Shopping Raya di Althea dan dapat Hadiah Percuma!

Apa yang menariknya kalau korang shopping di Althea Malaysia bersempena bulan nak raya (ramadhan) ni? Semestinya korang akan dapat sebuah Althea's Limited Edition raya Box dengan setiap pembelian yang dibuat di Althea. Yeayy! Selain tu jugak, dengan setiap pembelian akan dapat satu free gift daripada sembilan barang yang korang boleh pilih. Bestnya. Kita boleh pilih sendiri tau? 

Korang jangan tak tahu, kotak yang datang dari Althea ni memang sangat comel. Untuk orang yang suka kan benda comel dan cantik, mesti akan jadi addicted dengan kotak Althea. Sebab aku pun ada satu warna merah jambu macam gambar dekat bawah ni. 

Shopping Raya di Althea dan dapat Hadiah Percuma!

Cantikkan? Kotak tu sekarang aku guna untuk letak barang mekap jugak. Hahhahaha. Berbaloi sangat. Apa lagi korang. Jom shopping di Althea Malaysia dan dapatkan hadiah percuma! Okaylah. Aku nak cari barang best untuk raya tahun 2017 ni di Althea. Jom ikut. 

Info Lanjut Mengenai Althea :

Website: http://my.althea.kr 
Facebook: https://www.facebook.com/altheakorea/ 
Instagram: @altheakorea

3 comments:

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.