Harini Seronok Kenal Ramai Orang

July 24, 2016

Harini Seronok Kenal Ramai Orang


Harini Seronok Kenal Ramai Orang

Hai. Aku baru je balik dari #altheaturns1, Birthday Pinky Party! Yohooo. Kenal ramai orang. Semua tak sombong tau. Friendly je. Semua ajak sembang macam dah kenal. Walaupun tak sempat nak tegur semua orang. Dua (2) jam tu sekejap sangat. Tu sampai tak sempat nak berbual dengan semua orang. Tapi, alhamdulillah sebab dipilih Althea Malaysia untuk sama - sama menyertai pinky party yang memang best dan seronok gile. Esok aku update gambar k? Tunggu tau. Jangan jeles! Siap ada surprise! Woooooo.  

Banyak gambar aku nak tunjuk dan nak korang semua tengok! Bye ~ dan selamat bermimpi. 

You Might Also Like

1 comments

  1. wah bestnya dapat kenal ramai orang...makin bertambah kawan

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

CHAT

Followers