Bahaya Suntikan Vaksin ! - Mieza S Mieza S: Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !

February 12, 2016

Bahaya Suntikan Vaksin !


Bahaya Suntikan Vaksin !


VAKSIN TDAP

Di Brazil, telah berlaku suatu fenomena yang menggemparkan seluruh dunia iaitu apabila 2400 bayi dilahirkan dalam keadaan kepala dan otaknya sungguh kecil dan penyakit ini digelar “microcephaly”. 

Bahaya Suntikan Vaksin !


Ini hanya berlaku sejak tahun 2015 dan sebelum ini tidak pernah berlaku dalam sejarah.
Kenapakah berlakunya kelahiran bayi berotak kecil?

Para doktor di Brazil telah menyalahkan sejenis nyamuk yang digelar “ZIKA” kononnya punca sebenar berlakunya kejadian bayi lahir dengan otak kecil.

Tetapi tahukah anda bahawa punca sebenar kejadian bayi berotak kecil adalah disebabkan sejenis Vaksin yang dinamakan “Tdap”.

Bahaya Suntikan Vaksin !


Vaksin Tdap disuntik kepada setiap ibu yang sedang mengandung di Brazil dan akibatnya ialah bayi yang dilahirkan menjadi cacat dengan kepala dan otak yang sungguh kecil.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !


Kenapakah doktor menyuntik Vaksin Tdap kepada ibu yang sedang mengandung?
Kerana mereka mendapat arahan dari orang “atas” yang lebih berkuasa untuk mengubah undang-undang sesuka hati mereka.

Siapakah “orang atas” tersebut?

Mereka adalah “yahudi Illuminati” yang sedang menguasai dunia kini dan mereka mempunyai agenda yang tersembunyi iaitu untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. Ini adalah supaya memudahkan “mereka” untuk mengawal dan menguasai seluruh penduduk dunia.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Tahukah anda bahawa Virus Zika juga adalah buatan manusia?

Virus Zika dibuat oleh ROCKEFELLER FOUNDATION dan kini sedang dijual oleh mereka. Lihatlah buktinya dibawah.

Bahaya Suntikan Vaksin !


GARDASILBahaya Suntikan Vaksin !


Gardasil pula merupakan sejenis vaksin yang kononnya untuk mengelakkan penyakit kanser pangkal rahim. Tetapi sehingga kini, beratus-ratus gadis remaja telah meninggal dunia akibat suntikan Gardasil. Beribu-ribu gadis lagi yang menghidap berbagai penyakit sampingan akibat suntikan Gardasil.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Gambar diatas menunjukkan mangsa-mangsa suntikan Gardasil yang telah meninggal dunia.
Kesan sampingan Gardasil ialah penyakit sawan, strok, pening, keletihan, sakit kepala, sakit perut, sakit otot, sakit dada, keguguran rambut, tiada selera makan, susah untuk tidur, dan banyak lagi.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !


Apakah motif jahat “mereka” yang mencipta Gardasil?

“Mereka “ sebenarnya hendak memandulkan semua gadis-gadis remaja supaya gadis-gadis tersebut tidak akan melahirkan anak.

TOLONG JANGAN SUNTIK SEBARANG VAKSIN UNTUK BAYI ANDA.
Bahaya Suntikan Vaksin !

Kita telah diberitahu kononnya jika anak kita tidak disuntik dengan vaksin , maka anak kita akan mendapat berbagai jenis penyakit. Adakah ini benar?

TIDAK!!!

Setiap bayi yang baru lahir adalah sihat dan sempurna. Allah S.W.T. telah menciptakan manusia dengan penuh sempurna.

Hanya vaksin yang membuatkan bayi tersebut menjadi tidak sihat dan berpenyakit. Jika kita kaji sejarah, kita akan mendapati manusia zaman dahulu hidup lama iaitu hampir 100 tahun. Tetapi manusia zaman sekarang hanya hidup sekitar 50 hingga 70 tahun sahaja.

Kenapa?

Tujuan utama suntikkan vaksin untuk bayi yang baru lahir adalah untuk memastikan bayi itu akan sentiasa menjadi “pelanggan tetap” kepada industri perubatan.
Vaksin itulah punca berlakunya penyakit ketika bayi tersebut telah menjadi dewasa.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !


Suntikan Vaksin adalah punca  “Autism”

Autism adalah gangguan dalam perkembangan mental kanak-kanak menyebabkan mereka mengalami masalah pertuturan, komunikasi, interaksi sosial, pemikiran, perilaku emosi, pola bermain dan juga mempunyai tingkah laku luar biasa.

Pakar perubatan dari barat telah mengesahkan bahawa autism berpunca dari suntikan vaksin yang diberikan kepada bayi atau kanak-kanak.
Jika anda inginkan bayi anda selamat dari “autism” serta tidak mendapat sebarang penyakit yang merbahaya, maka elakkan dari memberi sebarang suntikan vaksin kepada bayi anda walaupun jika dipaksa oleh doktor.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Pada 23 September 2014, sebuah Mahkamah di Itali telah memutuskan bahawa suntikan vaksin adalah punca sebenar “autism”.  Kes ini mendapat liputan luas di Itali tetapi tidak disiarkan di USA dan negara lain.

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !

Bahaya Suntikan Vaksin !

AKAN BERSAMBUNG..........................
** copy paste dari http://bumiyangtercinta.blogspot.my/

4 comments:

  1. sebelum bercerita pasal iluminati,NWO,rokefeller kaji dulu.
    teori konsporasi ada banyak.Kaji dulu pasal vaksin dan pengawal populasi manusia dengan mendalam,aku bukan pro atau antivac.

    ReplyDelete
  2. Isu 'vaksin' ni sendiri memang kontroversi habis. Siapa yang mengamalkan mesti rasa betul, dan macam tu juga sebaliknya.

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.