Tips Menjadi Ibu yang Super COOL - Mieza S Mieza S: Tips Menjadi Ibu yang Super COOL

Tips Menjadi Ibu yang Super COOL

October 28, 2015



Tips Menjadi Ibu yang Super COOL | Assalamualaikum. Nak tahu macammana nak jadi ibu yang supercool? Jom baca : Ibu Super COOL.

Sekarang ni macam - macam tips dah kan? Kalau dulu, zaman nenek - nenek kita. Tak perlu jadi Ibu super cool. Cukup jadi diri sendiri. Jadi lah garang macam singa sekali pun, itu yang membentuk anak - anak berjaya. Sekarang ni ibu banyak nak mewarisi ibu - ibu di luar negara. Di mana, mereka cuba jadi sahabat baik kepada seorang anak. Tu yang kadang - kadang anak tak berapa nak berjaya.

Yelah. Zaman dah moden. Bila kita terikut cara dulu, macam tak kena dengan suasana sekaranf. Buat anak nak memberontak. Apa kata kalau korang cuba tips ni dekat sini, mana tahu berjaya Ibu Super COOL | Tips Menjadi Ibu yang Super COOL

2 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.