Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan - Mieza S Mieza S: Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan

Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan

October 06, 2015
 
 
 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 
 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan Bersama Rysya | Assalamualaikum. Lama dah nak update. Tapi tak ada internet. Harini baru kesempatan. An Evening of Beuty Hi-tea bersama Rozita Che Wan selaku duta Rysya Skincare di Ruang SS18 Subang telah berlangsung dengan jayanya. Dan aku merupakan salah seorang yang mengahadirkan diri sewaktu An Evening of Beuty Hi-tea bersama Rozita Che Wan selaku duta Rysya Skincare. Itu pertama kali dapat tengok Rozita Che Wan secara live. Weyh, memang cantik, kurus, nampak muda sangat. Mesti tertanya - tanya kan? Apa yang membuatkan Rozita Che Wan kekal cantik macam 30an walaupun umurnya dah pun menjangkau 40an. ???
 

 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 
 
Eksited juga la nak masuk Ruang SS18 Subang ni. Sebab dalam instagram dah berlambak sangat. Nak juga aku merasa pergi RUANG. So, di atas ialah gambar aku masa dekat sana. Aku suka background belakang tu sebab nampak retro dan rare :)
 


Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 
 
Sebelum majlis bermula sempat jugak la aku bergambar dengan produk Rysya Skincare. Korang jangan jeles k? Produk Rysya Skincare ni memang terbaik. Sebab Rozita Che Wan sendiri telah menggunakan Rysya sepanjang Rysya diuji. Tak mungkin lah Rozita Che Wan nak menipu korang. Sudah ternyata. Sudah terang lagi bersuluh. Rysya Skincare memang sangat terbaik dan sangat bagus. Untuk mereka yang mengimpikan keanjalan kulit wajah dan tampak berseri. Tengok saja lah muka Rozita Che Wan. Tanpa kedutan.

 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
goodies beg oleh Rysya Skincare




Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
Bergambar bersama Wawa Idris, perunding imej bagi Rysya Skincare


Bukan calang - calang tau Rysya Skincare ni. Siap ada perunding imeg lagi. Kelas gitu. Memang Rysya terbaik !!



Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
Bersama Ahli Kelab Blogger Ben Ashaari yang lain

Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 
 
Waktu Rozita Che Wan masuk, semua macam. Wow cantiknya dia. Aku pulak eksited kan? Niat nak bergambar dengan beliau, tapi ramai sangat. Tak ada rezeki lah tu. So, redha jela. Dapat tengok live pun dah bersyukur sangat. Alhamdulillah. Waktu sidang media berlangsung, Puan Noorazlina selaku pengasas Rysya Skincare memberi sedikit penerangan mengenai produk beliau. Di antara produk Rysya yang popular ialah Ly Facial Cleanser, Ly Facial Toner, LY 24K Gold Serum, LY 24K Gold Cream dan terakhir LY Bird Nest Body Scrub. 
 
Bukan setakat tu sahaja, beliau juga ada berkongsikan kandungan bahan semulajadi yang terdapat di dalam produk tersebut. Paling best, produk Rysya ni terdapat sarang burung walet. Ini merupakan satu - satunya produk skincare yang menggunakan sarang burung walet.


Kelebihan sarang burung walet

  • Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung walet menjadikannya agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata.
  • Bagi penghidap asma, ia juga menjadi agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru.
  • Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan.
  • Sarang burung walet dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.
  • Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan.
  • Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
  • Untuk orang tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
  • Untuk kanak-kanak, sarang burung berkenaan dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru.
  • Dipilih sebagai makanan yang amat baik kepada para perokok selain dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin dan mencegah serangan barah.
 
 
 Hebat bukan? Produk Rysya memang terbaik dan sangat diyakini.
 
Rozita Che Wan juga tak segan - segan nak berahsia berkongsi tips cantik nya. Diantaranya ialah bila bangun pagi, basuh muka dengan air sejuk agar liang liang kulit mengecut. :)
 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
5 produk popular Rysya
 
  •  LY Facial Cleanser - Ia membersihkan segala kotoran dan menjadikan kulit wajah lebih segar tanpa mengganggu kelembapan semulajadi kulit. Ia tidak akan akan meninggalkan kesan kering setelah dibilas
 
  • LY Facial Toner - Melindungi kulit, menjadikannya kelihatan berseri, lembut dan licin. Penggunaan yang konsisten membolehkan kulit wajah tegang dan mengecilkan liang-liang pori. Mampu melembapkan kulit, memastikan ia sentiasa terhidrat dan memelihara kulit daripada menjadi kering. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

  • LY24K Gold Serum - Membantu merangsang regenerasi kulit. Melawan tanda-tanda penuaan secara semulajadi. Serum ini mempunyai manfaat untuk memelihara kulit supaya sentiasa terhidrat, meningkatkan khasiat dan mampu mencerahkan kulit serta dapat mencegah pertumbuhan jerawat. Ia juga dapat menguatkan sel-sel kulit

  • LY24K Gold Miracle Cream - Mengandungi ramuan anti-penuaan untuk yang telah dipatenkan. Ia mampu melambatkan proses penuaan kulit dan meningkatkan jumlah kolagen dan serat, menghalang kerosakan serat, melawan radikal bebas serta merangsang tenaga sel-sel untuk mengurangkan kedutan kulit. Ia membantu meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelicinan kulit. Formula vitamin C mampu menggalakkan aktiviti kulit supaya jadi lebih muda

  • LY Bird Nest Body Scrub - Sabun buku bukan alkali yang mengandungi sarang burung Walet dan kolagen. Ia membersih, melembap dan mencerahkan serta menegangkan kulit badan untuk menjadikan kulit lebih muda dan sempurna. Ia merupakan formula unik dari THAMES SKINCARE dan sangat disyorkan oleh pakar kulit Rysya. Sesuai untuk kulit sensitif.
 
 
 
 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 
 
Tengok, media kacau Rozita Che Wan. Kesian aku tak dapat nak ambik gambar dengan dia. Sodih :'( Korang mesti cuba produk Rysya ni. Hanya menggunakan bahan - bahan bermutu yang diimport dari luar negara.
 
 
Disini aku sertakan maklumat Rysya :
 
Webpage: www.rysya.com
Instagram: @rysyaskincare #rysyaskincare
Whatsapp: 019-738.8866
Office: 03- 7831.8669
Alamat: Thames Skincare Sdn. Bhd, D10-9-1, Blok D10, Pusat Perdagangan Dana 1.
 
 
Rahsia Kejelitaan Rozita Che Wan
 


No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.