Exchange Feed Group Gathering - PART 2 - Mieza S Mieza S: Exchange Feed Group Gathering - PART 2

Exchange Feed Group Gathering - PART 2

August 02, 2015



Exchange Feed Group Gathering - PART 2


Exchange Feed Group Gathering - PART 2 | Assalamualaikum. Ni sambungan gambar dari gathering feed exchange feed group - part 1. Entri tu semua gambar ramai - ramai. Entri ni gambar sorang - sorang. Kesepian, Kesunyian. Tapi still move on. Kalau tak move on masih duduk di takuk lama tak pernah berubah. Sampai bila pun akan tetap rasa sakit. Tapi orang tu dah ada life baru pun. 




Exchange Feed Group Gathering - PART 2
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.



Exchange Feed Group Gathering - PART 2
Throughout life people will make you mad, disrespect you and treat you bad. Let God deal with the things they do, cause hate in your heart will consume you too.




Exchange Feed Group Gathering - PART 2
The good life is one inspired by love and guided by knowledge.




Teringin nak dating dengan boyfriend/husband pakai baju kurung. Kalau ada lah. Hahaha. tapi belum lagi jumpa jodoh. Tuhan suruh aku belajar dulu capai apa aku nak. Semoga hidup dipermudahkan dan berjumpa dengan jodoh. Insyaallah. Terima kasih untuk semua yang pernah datang dan pergi. Semuanya meninggalkan kenangan tak bertepi. | Exchange Feed Group Gathering - PART 2

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.