Exchange Feed Group Gathering - PART 1 - Mieza S Mieza S: Exchange Feed Group Gathering - PART 1

Exchange Feed Group Gathering - PART 1

August 02, 2015



 


Exchange Feed Group Gathering - PART 1 | Assalamualaikum. Semalam EFG buat gathering mini. Tak ramai pun yang datang. Tapi masih tetap seronok. Kenyang makan. Kenyang ambil gambar dan kenyang berborak mengenali antara satu sama lain. Harap Pengetua EFG rajin buat gathering. Biar ramai lagi yang turun. Baru happening. Baru boleh sembang dekat - dekat. Ni sembang dalam telegram + whatsapp + blog je. Huhuu. Bila lagi nak jumpa berborak mesra, bergurau senda kan?

Lokasi : Padang MBSA Shah Alam



Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1


Exchange Feed Group Gathering - PART 1



Hanya entri bergambar. Entri ni pun dah macam storybord. Nak cerita apa pun dah tak tahu. Sebab gambar semua dah tunjuk. Terima kasih yang sudi datang. Terima kasih yang suka berphotohoot, Terima kasih comel ^_^ semua. Terima kasih untuk ilmu, perkongsian dan cerita. Insyaallah bermanfaat pertemuan dan persahabatan yang Allah aturkan. Sayang awak - awak semua :) Muahhhh | Exchange Feed Group Gathering - PART 1


4 comments:

  1. happening! jeles tak dpt ikut :(

    ReplyDelete
  2. Kecik..bagus kalau semua boleh turun gathering. Untuk next gahthering mesti EFG lebih gempak lagi.. kena mulakan dulu akan datang akan menyusul gathring ke 2,3 4 dan seterusnya..teruskan berukhuwah sillaturahim elakkan persengketaan...kita ni dlm group yg kecil bilangan ahlinya harus bersatu padu.

    ReplyDelete
  3. eh, mcm knl je lelaki kerusi roda tu..fendi ke ape nama dia ek?? kwn husband tu.hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.