Day Two Without Handphone - Mieza S Mieza S: Day Two Without Handphone

Day Two Without Handphone

May 21, 2015




Day Two Without Handphone |  Assalamualaikum. Hari ini merupakan hari kedua tanpa handphone.

"Life nothing without handphone"

ye begitu lah quote pada hari ini. Lesu tak bermaya. Semalam rasa macam nak nangis. Semua benda serba tak kena. Semua benda rasa macam nak menangis. Tak rasa lapar. Tension. Serabut. Tengok tv bosan. Bukak laptop bosan. Entah lah semua benda rasa macam annoying je nak buat.

Ternyata Day two without handphone buat aku jadi seorang yang serba lesu, kehilangan dan murung | Day Two Without Handphone

2 comments:

  1. geng la kita . dah lama dah pon hidup tanpa phone . huhuu

    ReplyDelete
  2. zaman laa nie , pi mana-mana mesti ade handphone even kalo nak tidoq pon phone mesti ade kat sebelah ... ;)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.