Tuesday, March 25, 2014

PERCAYA ATAU TAK?

Mieza S | 3/25/2014 12:07:00 PM | 0Comments |


Tajuk yang sedang jadi trend para blogger untuk mendapat ranking tinggi ialah mengenai MH370. Market gile. Kbye. 

Monday, March 24, 2014

Segmen : Pencarian Bloglist oleh Nazurah

Mieza S | 3/24/2014 09:54:00 PM | 0Comments |



nak join? click --> join 

NURSING WEAR FEEDMILK

Mieza S | 3/24/2014 09:40:00 PM | 0Comments |









assalamualaikum korang
korang pernah dengar pasal feedmilk tak? tak kann. okay, meh aku share. actually,aku baru tahu pasal 

feemilk nie. tu yang nak share tuu hehhe. feedmilk nie satu jenama baju menyusu pertama di Malaysia. baju nie direka khas untuk ibu2 menyusu. baju 

nie memang cantik sangat. nampak elegen & exclusive gituuu. biasanya baju menyusu kat pasaran tu kan tak

cantik. buruk giler. ibu2 menyusu pun malu nak pakai.





tapi baju nie memang akan menyelesaikan masalah ibu2 menyusu yay. kalau dah tak menyusu pun still boleh 

pakai baju nie sesaje. bestnyaaaa weyhhh. ada macam2 colour & saiz tau tauuuuu. haaa tak caye. Lembut gitu kaler nye, ye dok?






meh klik kat sini heheh

www.feedmilk.com 

FB : https://www.facebook.com/feedmilk 

INSTA : @feedmilk lps nie korang boleh lah share dengan ibu2 menyusu or bakal menyusu. bye

ANYS SYUHADA BOUTIQUE

Mieza S | 3/24/2014 12:02:00 AM | 0Comments |


Assalamualaikum semua. Harini kite nak promote ANYS SYUHADA BOUTIQUE. korang pernah dengar tak pasal ANYS SYUHADA BOUTIQUE or nama 
fb dia 'Minniemouse boutique'. Haaa, butik nie beroperasi kat Tanjung Malim, Perak. Bukak setiap hari dari 

pukul 11-8mlm. Butik nie pun sebenarnya ada buat online bisnes. 



Butik Anys Syuhada nie ada jual macam2 barang. Ada long dress, palazo, skrit, tudung, shawls, cookies, 

produk kecantikan and macam2 lagi weeee. Perghhh, kalau butik nie buat sale, memang macam goreng 

pisang butik dia. Nanti ada sale korang singgah lah hehe xD Mesti korang tak sabar kan nak pergi butik nie. Rajin2 lah usha insta butik nie. Macam2 baju lawa2 and 

elegen2 ada wuuuuu. Dorang memang akan selalu update. Mana tau rezeki, masa korang dok usha2, ada

sale. Haaaa, kelas gitu nyah! Borong sampai lebam. K fine -_-





LOKASI : TANJUNG MALIM LANDMARK : BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI. BERSEBELAHAN AL-IKHSAN. ATAS KEDAI KEK KIA ABDUL. OPEN FROM 11-8PM DAILY FB : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
INSTA : @by_anyssyuhada


No whatsapp butik : 013-4867221


HAPPY SHOPPING!!
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.