Kaabah Kini Sudah Dikepung Yahudi-Syiah?! - Mieza S Mieza S: Kaabah Kini Sudah Dikepung Yahudi-Syiah?!

Kaabah Kini Sudah Dikepung Yahudi-Syiah?!

August 19, 2013
Palestine, Syria dan Mesir inilah Negara-negara yang hari ini membunuh sebilangan besar umat Islam disana oleh puak yahudi lahanatullah. itu belum dikira pembunuhan di Afganistan, Iraq dan Libya. 

Pernah aku baca Negara (Unknow) akan berperang dan perang ini berlanjutan bertahun-tahun lamanya. Ia ditulis dalam sebuah artikel majalah kartun (pada tahun 2000). Yang aku pelik..dalam majalah kartun ada artikel begini ini? Rasanya target pembaca mereka adalah golongan sebaya aku masa ini. Dan tidak mengejutkan majalah tersebut milik sebuah organisasi cina di Malaysia. Kepada peminat kipasusahmati majalah kartun mesti pernah baca artikel ini dalam majalah tersebut.(majority penulis dan pelukis dalam majalah ini adalah orang cina KOMPOM!!!) 

Didalam artikel tersebut menulis “Diantara 12 tahun akan datang akan belakunya perang besar diantara Negara-negara besar dunia” mesej ini dikatakan diterima dari Makhluk asing yang kononnya diceritakan dalam dakyah yahudi (Ramalan kaum Mayan) hingga terbitnya filem "Kiamat 2012" dan nyata hari ini memang belaku perperangan itu, Perang antara Negara Negara yang berpenduduk islam seperti Afganistan,Iraq dan Libya.(Ini semua rancangan yahudi) 

Semasa USA diserang (kononnya) Afganistan menjadi kambing hitam dan ceritareka Osama Bin Laden mula dibentuk untuk scenario penghapusan pemerintahan berteraskan islam di negara-negara berpenduduk islam. Diikut pula serang terhadap Negara-negara islam lain. 

Pernah dulu aku PERCAYA akan hal ini (percaya UFO) tapi usia mematangkan fikiran UFO ini adalah salah satu rekarahsia sebab untuk digunakan oleh yahudi dalam perantaan mereka mempengaruhi manusia diatas muka bumi ini. Kononnya UFO lebih hadapan daripada Al-Quran. 

Nyata terang lagi bersuluh Yahudi cuba menyakinkan para orang muda(temasuk aku) akan kejadian UFO dan rata-rata masih ada belum sedar akan penipuan terbesar ini. Ustaz Kazim Elias pernah mengupas tajuk “UFO” dan dalam ceramah beliau, Beliau menengaskan “UFO” itu wujud tetapi ia adalah kalangan manusia bukan mahkluk asing seperti yang dicanang oleh media-media akhbat dan elektronik. 

“sedangkan semut, lebah dan kuman disebut dalam Al-Quran, kenapa tiada langsung menyebut tentang UFO?” – Ustaz Kazim Elias

Rakan admin menulis :

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria...tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya...Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH....dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya Syiah (Iran)......bermula dengan;TURKI : Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ke tangan Puak Sekular Ekstreme, walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan, Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

PALESTIN : yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

IRAQ : satu-satunya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

AFGHANISTAN : negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).

LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"...dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

SYRIA : adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr. Morsi dari Ikhwanul Muslimin, kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.IHATLAH...DIPETA,,,SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK. Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.......SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum...ROM di zaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya. dan satu-satunya lelaki Habsyah(kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA. Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani:"DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN. "

SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR......???!!!
- Ummu Salamah Muhamad Rom 

Sumber : daengselili

2 comments:

  1. Dunia semakin hampir kepengakhirannya..umat islam ditindas..Agama islam dipermainkan..sama2lah kita perbanyakkan amalan..peringatan untuk diri sendiri juga..entry yang baik..thanks sharing here :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.