JCS1101 C - Mieza S Mieza S: JCS1101 C

JCS1101 C

June 14, 2013



Assalamualaikum. Wahhhhhh. Rindu lah nak menaip panjang-panjang. Korang sihat tak? Ada tak agak-agak yang rajin blogwalking teratak buruk kecik nih? Ape tak de?  Okayy. Sedar diri tak sepemes Akak Yuyuu. Mahupun Lyssa. Ye dok? Orang kampung je. *ape kene mengena? (merepek) .


Tajuk entri ni kecik letak nama kelas kecik. COurse CS110 di UITM, Segamat ni mungkin ada 11 kelas. Tak berapa pasti. Ini batch paling ramai dalam sejarah. Mereka kata, bukan kecik. Hahhaha. Kenapa kecik letak nama kelas? Kecik cuma nak berkongsi dengan korang semua pengalaman kecik.


Mungkin ni pertama kali menjejak kan kaki dekat tempat orang. Pertama kali jugak belajar dengan orang orang dewase. Maklum lah sebelum ni belajar dekat sekolah. Semua sama baya je kan? :) Sekarang tidak lagi. Mungkin dalam kelas tu ada yang lebih sikit umur. Dah tua kod. Hhahaa. Gurau.



Ha yang ni. Semalam punya cerita. Kitorang tunggu turn nak amik gambar untuk majalah alumni katanya. Agak la dalam 1 jam setengah jugak la menunggu. Kalau dapat tido memang seronok je. Actually baru je rapat dengan dorang ni. Huhu. Maklum la. Awok tak lawO macam mereka. Ye la pemalu puloP. Kecik satu blok dengan budak sebelah yang buat pis tu. Dia comel kan? Comel sebab dia pendek. Hahhaha. *jangan marah tau Aida. 




















Gambar ni pulak time photoshoot ape tah. tak ingat. Huhuuuu. Harap-harap diorang semua ni dapat terima kecik dalam frenship dorang. Yela. Sekali lagi kecik ulang. Im not a perfect macam diorang. Hok aloh. Bajek puloP nak speaking. Okayy salah grammar  mungkin. Hahahha.


Tak ada apa yang kecik nak kongsi. Cuma bercerita sedikit tentang persahabatan. Kecik harap kecik dapat fokus dalam belajar. Dan sangat berharap mereka ni semua akan tolong kecik dalam study. Yelah. Kecik ni mungkin lambat sikit nak faham apa yang lecture ajar.


Apa-apa pun Uitm - sentiasa di hati. Hhahahah :)) Okayy. Tu je. Esok kecik nak bw dan follow semua blogger dalam segmen tambah follower. Okay la. Nak sambung mimpi. Petang ni tak ada class. Goodnyte :)) 

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.