Ini yang termampu - Mieza S Mieza S: Ini yang termampu

Ini yang termampu

June 28, 2013




Sedih je kan tengok menu hari ni? Sob sob. teringat pulak kat masakan mak. Asam pedas + sambal belacan. Perghh ! Sedap siot. Oke mOod terbang bagaikan layang-layang. Kecik ketagih nak update entri sejak beberapa hari lepas lagi. Tapi masakan punya waktu. Wah ayat. Gedik pulak. Menyampah kakton katanya. Ermm, harini kecik attend *eh betul ke word ni ?? satu event kod. Dianjurkan oleh CS. What CS? Computer Science. Ingat Bosan. Yelah kat flayer tu tulis "meet and great PA" .


Ingat tak best. Tapi jadi best pulak. Ada sukaneka. Tapi jadi sebek je bila ada lagi game yang tak dapat dihabiskan sebab kesuntukan masa. Okay ini memang tak aci. Kalau korang perasan kecik dah lama sangat tak update kan? Ye lama lah sangat kan? Hahhaa. Untunglah kalau ada orang perasan kan? yelah awok bukan blogger femes pun. Tiap masa ade pengunjung. Ye dok?


Almaklumlah semenjak bergelar pelajar ni bizi sokmo gitu kan? Hari Rabu tak payah lah cerita. Jadual gila pack kod. Tak sempat nak mimpi Aron Ajis. :( Nasib baik lah malam ni ada sedikit waktu. Dapat lah rehat. Mata sebenarnya memang dah ngantuk gila. Tapi tahan sebab nak cari bahan. Kecik nak menjerumuskan diri dalam pertandingan menulis surat kepada perdana menteri. hehehhe. Awok semua tak nak masuk? Kalau tak menang pun dapat sijil pon boleh.


Sijil diberikan kepada semua peserta. Menang kalah kan adat. Kalau menang rezeki. Kalau kalah boleh cuba tahun depan. Kan anak-anak mama sekalian? Act esok ada MODUL untuk CS part 1. Start pukul 7.30. Maknanya kecik kena bangun awal pukul 6.30. Wah awal gila. Ngantuk meyh. Tak sempat lagi nak mimpi pelangi yang indah. Asik miss je. Adoyaiii.


Berbalik kepada tajuk entri "Ini yang termampu". Hahhaa . Aagak-agak kesian tak nengok kecik makan tu je malam ni? Tolong lah kesian. Hahaha. Kecik jauh dengan mak ayah. Kat sini ada kawan je. Kawan pun tinggalkan kecik sorang-sorang. Yang sorang balik. Yang sorang pergi KL nak siapkan assigment. Yang sorang lagi pergi latihan silat. Untunglah kecik sorang-sorang.


Kecik dengar benda tak elok. :( Takut. Mula-mula rasa takut sangat. Tapi think posotive. Sabar je. Rupa-rupanya suara orang kawad, insyaallah mungkin :) . Takut hanya pada ALLAH !


Okaylah kecik nak mengarang surat ni. See u di ipt. Oke nyanyi lagu tu kejap ramai.



8 comments:

  1. sedap jugak... makanan segera... biase la... dah pernah lalu... kadang2 teringin nak mkn magee cup.. esok nak pi bli la.. buat stock letak kat opis.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. ok la tu..drpd sy mlm td mkn maggi ajo , hikhik

    ReplyDelete
  3. @Sam Banjamin Hhaha. huntong la awok nak buat stock. belanje la :p

    ReplyDelete
  4. @Sam Banjamin Hhaha. huntong la awok nak buat stock. belanje la :p

    ReplyDelete
  5. @Sam Banjamin Hhaha. huntong la awok nak buat stock. belanje la :p

    ReplyDelete
  6. Pergi la cafe, turun beli makanan :)

    ReplyDelete
  7. ena pun jeles tengok org lain post makan sedap2 berbuka td dengan family.. sedihnyaaa, nk berbuka kat rumah juga

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.