Get A Kit Kat ^_^ - Mieza S Mieza S: Get A Kit Kat ^_^

Get A Kit Kat ^_^

June 17, 2013




Korang nampak tak tu? Pernah tak agak-agak korang rasa atau tengok kit kat seperti dalam rajah? Ye, sape cakap pernah nampak mungkin dia pernah g overseas or dia tengah tipu kecik sekarang ni. Kan kan? 


Kecik baru je rasa kit kat tu. Sedap la jugak. Tapi kecik tak suka sangat sebab ada perisa cheese cake plak. Kecik bukan gemar pun rasa pelik-pelik. Ye dok? Selama ni kit kat kaler cekelat je kan? 


Actually lectere kecik yang kasi sebab kecik dapat jawap soalan dia. Soalan untuk CSC118 :) . Kecik berjaya buat flowchart dengan hasil usaha penat lelah nya. Hahhaa. Cuma tertinggal declaration sikit je. Hehhee.


Bukan apa. Sekadar nak berkongsi pasal kit kat tu je. Eh lupa nak cakap, kit kat tu dari JEPUN okay. Jangan jeles taw. Okay la. Kecik out dulu. Kecik nak study. Esok ada quiz untuk MAT210 ^_^ . Insyaallah jumpa lagi. Selamat malam semua. 



2 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.