Hadiah saguhati sudah siap - Mieza S Mieza S: Hadiah saguhati sudah siap

Hadiah saguhati sudah siap

May 15, 2013


Alhamdulillah akhirnya siap gak hadiah yang ditempah untuk para peserta segment photo contenst. Huhuhu. Kecik pun lama dah tak menaip. Yelah kerja je. Nak pandang lappy pun macam nak tak nak je. Nak plak sat g die sentap. Dah kene beli lolipop kan. Hhahha. Petang ni kecik nak post hadiah yaang tak seberapa tu untuk korang. Okay lah Kecik out dulu ye. Nanti pape hal kalau dah betul2 free kecik macam dulu balik. aktif berblogging. *rindu. 

3 comments:

  1. alhamdulillah...siap jugak akhirnya

    ReplyDelete
  2. hye kecik :D

    hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
    tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

    Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  3. yana dh dpt button badge dan surat cinta dri kecik,,,btw tQ YER

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.