Mintak Maaf - Mieza S Mieza S: Mintak Maaf

Mintak Maaf

March 20, 2013

Nak mintak maaf dekat semua blogger yang join contest keciik. Buat masa ni kecik tak dapat nak online sebab kecik baru bayar broadband separuh. So, line kene sekat. Harap semua mengerti. Kecik rindu sangat dengan korang semua. Nak baca entri-entri terbaru korang. Tapi apakan daya ni pun hasil ehsan ayah je. Gune broadband dia. Okay la. Pape pun thanx pada yang sudi join GA dan CONTEST yang kecik anjurkan. Mana-mana link yang join tapi tade tu kecik belum update lagi. Harap korang paham jugak yang tu. Terima kasih . Doakan kecik untuk result esok taw ^_^



NAK JOIN ? 
 
1. http://www.kanvasdakwat.com/2013/03/photo-contest-scary-and-horror.html


2. http://www.kanvasdakwat.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

5 comments:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.