Review Blog Follower - Mieza S Mieza S: Review Blog Follower

Review Blog Follower

February 06, 2013


Sebelum tu nak mintak tolong. Click --> s i n i , s i n i dan s i n i. Terima kasoh ye anak-anak. 



Header kat atas tu kepunyaan A F N A . Dia follower kecik yang ke 808. Kalau masuk blog dia memang rasa macam mak datin. hahhaa. A F N A , dun be angry-2 dengan kecik. Lip lap lip lap dengan glitter-2 beliau yang menang tak nak kalah. So, kalau ada pertandingan belog sapa paling ngetop, nescaya beliau lah yang akan kecik pilih. :) . Kecik teringin nak usha BAMBAM A F N A. Wah setahun dah. Kecik doakan kebahagian awa. Ni A F N A ada buat GA. Korang join lah XD. Comel je hadiah yang A F N A buat. So, kalau nak join, korang click --> G I V E A W A Y A F N A.




Tuan punya belog ni agaknya suka kaler pink kod. Tengok header dia semua kaler pink kan? Comel ta? Pink tu kan memang untuk perempuan yang ayu. Terpandang pulak nama belog beliau, ada pulak perkataan "manja". Kemungkinan besar kakak comel ni seorang yang manja dan perangai dia sangat comel XD *malu. takut kene marah. Hahaha. Korang terjah lah belog dia. Jangan risau dijamin loading punya loading. XD Nama kakak ni D H I A. Kakak, kecik suda jadi follower akak yang ke #116 :) #happy blogging sayang <3




Comel kan header beliau? Siyez! *bukan poyo okayy? Tah lah kenapa dari dulu sampai sekarang dok tertanya-2 CINNAMON uh nama kuih mende. P tak pernah lak terluah. Takut terkecik aty pulak empunya belog. -_- , maaf. Nama sis ni s i n i. Kecik suka buang masa blogwalking sampai lebam dekat teratak beliau sebab tak pernah perlu risau pasal blog beliau. Tersangat lah ringan. Loading pun xde hal punya. Selain tu, warna gabungan pink dan biru lembut dalam belog S i s I z y a n ni match sangat. Comel taw . Kecik dah suka kaler biru + pink. Tapi kalau ade warna Purple lagi bersemangat nak jejak hari-2 lepaskan rindu. *awOoommm :p , 


S i s I z y a n  cakap kecik comel. Meooww meoww. *jadi kucen terus. Huhuhu. (malu 100 darjah persegi) ! -,- . S i s I z y a n  ni ada buat tempahan blog. So kalau korang rasa nak kasi comel belog korang boleh lah tempah dekat dia. Design dia pun comel. tak rugi kod :) *boleh menambah jumlah viewer yang suka jejak blog comel <3




Ni pulak belog kepunyaan S u e N u r s y a. Jom terjah ramai-2. Hey sis. Kita sama lah. Selangorean. baru jumpa geng -,- *batak 2 minit. Sis, sudah jadi follower yang ke #407. *happy blogging okayy <3 . Belog dia simple tapi comel. Jom baca entri-2 terbaru dia --> S u e N u r s y a

11 comments:

  1. ehh malunya sis(pipi dah jadi merah)^^btw thx sangat2 sudi review blog sis^^

    ReplyDelete
  2. sebagai tanda terima kaseh sis yan dah tolong tekan iklan2 di blog kecik^^

    ReplyDelete
  3. salam :)
    hye3...thx review blog sy...hehe...cm mak datin plak? (=,=")
    hehe...insya-Allah nanti akn ade entry pasal si Bambam tu.. =P

    *keep in touch*

    comel je no follower sy :')

    ReplyDelete
  4. @Izyan Yan CinnamonTerima kasih kakak yang baik hati <3 . hehhee, pipi merah? *tutup muka pakai bantal la :p

    ReplyDelete
  5. @نور افيرهhehhee, haah. nombor awak memang kiut. 808. Special kan?

    ReplyDelete
  6. saya terlambat :(
    heee. btw, tahniah siapa yang terpilih untuk di review ;)

    ReplyDelete
  7. Hai dik. thanks ya cz review blog akak. blog adik pun comel :)

    ReplyDelete
  8. Salam dik

    thanks review blog akak...
    x di nafikan akak seorang yg gilew pink..hampir sumew barang peribadi akak pink..termasok la kete..hihihi
    gilew kan???
    thanks sudi follow blog akak..
    salam perkenalan ye sayang...
    *_*

    ReplyDelete
  9. @Ismah AtikahAwak ta terlambat pun la sis. cuma belum rezseki awak. nnty kecik review blog awa :)

    ReplyDelete
  10. @♥♥ Mas ♥♥ Ye ke? huhuh. ta acii. takpe. nty kitew lawan barang sape paling banyak kaler tu . keciksuke kaler purple :p

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.