Happy Birthday ! - Mieza S Mieza S: Happy Birthday !

Happy Birthday !

February 01, 2013

Assalamualaikum? Hai u alls. Anak-anak mama sekalian :) . Today, eh no. Korang buat ape? Kecik baru lepas habis makan pizza XD *jangan jelly k? Nanti kecik sumbat jelly kat mulot korang. Padan muka. Baru nak sentap mengumpul air mata buat dana simpati sebab mak buat tak tahu je tanak panggil. Dorang sume makan pizza. Yang kita ni duduk diam-2 tak gerak macam main freeze fire plak time zaman sekolah. 

Ingat lagi tak game tu? Zaman kanak-2 dah berlalu k? Kecik dah besau. Tapi tOkleh nak kawing ag. Belum cukup matang dan masih terkial-2 mencarik kesempurnaan. Hakhakhak. Hokaloh. Merepek tenuk je -_-

Suddenly, adik masuk bilik. 

"Kak, na makan pizza tak?" 
"Mak kasi ke?"
"Kasi.. "

Tak sampai 5 saat kecik terus gerak macam belon ditiup angin. Pizza dah melambai-2 tangan :D yeahhh. Hahaha. Ingat senang ke nak makan? Dah berzaman asyik muka bubur je. :( Dapat makan sesedap pun kalau curik-2. Hampeh punye kecik bengong. 

black forest >.<

Happy birthday to YOU,
Happy birthday to YOU,
Happy birthday to YOU ..

kepada : Abdul Halim Shaffiee 

Kek comel sangat. Tapi tu kek paling sedap. Hahhaa. Saje nak uat marah. Mahal lah kek tu. Saje je impak lebih. Kasi glurp glurp-2 :p 

Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, perajin antarabangsa, dapat jadi chef terkemuka :D Yuhuuuuu !

Beliau adalah pakcik kecik. :) Ni masa time kecik-2 suka pukul montod kalau tak nak makan sayur. Sampai harini ingat. Hahaha. Tak kan pernah lupa punya. Dun wory. Dah suka makan sayur, tapi bukan ulam. Iyekkkksss -_- Tak sedap !

Dia ni chef. Wooooo. Kat Singapura. Cepat tabikk kat beliau. Tapi tak pernah masak kat rumah kalau balik kampung. Tak tahu lah sedap ke tak. Hahhha. *saje kasi panas hati :p (haruslah sedap. Kalau tak , takkan lah jadi chef kan?)

gerangan penyambut hari lahir yang ke .. ?

puteri kesayangan <3

wif pakwe idaman malaya. hihihi *kacak ah tu shapiz?

comel kan?

jangan terkejut. mata dia memang semulajadi ada contact lens :)

ala tomeyy tommeei XD *romantik gayah 

Birthday esok (2 Feb), tapi sengaja buat awal. Nak jadi orang pertama. Tapi dah ada orang wish dulu. Dengan alasan nak ingatkan orang lain. hahhaa. Sapa dia sapa dia ?? -_- , 



// Terima kasih sudi baca entri busuk ni <3


1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.