header ciplak - Mieza S Mieza S: header ciplak

header ciplak

June 21, 2012
yo geng. semoga sehat hendaknya. actually aku just nak cakap sebelum ada yang tertegur nanti tersegan pulak aku. hahhaa. header atas tuh aku baru tukar beberapa saat tadi. aku dah bosan dengan header lama. :'(

kalau boleh hari-2 nak tukar header tapi tak mampu lah. tengok ni comel kan? animation pulak tu.


kenapa mesti yang ni? aku just guna sementara je. nanti aku nangis pulak kang bila benda yang aku tak suka disuka-2 kan. paham? p lantak hang lah. hahhaa. oke guraw jangan amek hati k? aku mencarik sesiapa yang HEBAT atau pandai atau BERBAKAT dalam membuat header yang ada animation. aku nak tempah weyh :). siyez tak tipu. aku tak reti nak buat.

kalau ada inform aku taw. dekat shoutbox blog ni k papai. aku ada kerja lah. hehehe. nanti jumpa lagi. weyh aku RINDU sangat dengan blogger yang selalu aku BW. t ade mase aku laksanakan tanggungjawab k? salam

4 comments:

  1. not bad la header tu . lawa paa :)

    ReplyDelete
  2. hehehe ~ cak ! CP kt sini , amboi , cantek header , lip lap lip lap lagik tuh , hehehe ~ CP pown tak pandai kowt nak bwt header ~

    ReplyDelete
  3. header lawa :)
    aina ponn xreti nk bt header. header blog aina ponn ciplakk jg. hewhew ;p

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.