Thursday, June 7, 2012

COMEL KITE

Mieza S | 6/07/2012 12:11:00 AM | 2Comments |
erk, ape ke vangang tajuk yang aku tempek? nampak macam nama manje untuk kucing kan? hey hey, baik sikit. nama tu aku kasi kat seorang kanak-2 rebina XD. "awak, jangan marah taw". dia ta comel tapi aku suka panggil dia comel. aku nak panggil dia lain sebenarnya tapi nampak macam vangang sangat kalau aku pergi ingatkan balik sejarah silam dia. aku tak kejam. memang dia kate dia tak kisah tapi masalahnya macam JAHAT je aku ni kalau buat macam tu. aku pun ada hati la sayang. hahaha.

aku tak jahat la. aku kejam je. aku curik eh salah. mak cakap tak baik mencurik. aku cuma amek tanpa kebenaran je. aku amek gambar dia. *awak, kite mintak maaf amek gambar awak tanpa kebenaran* . apa tah mimpi aku nak post cerita pasal dia. actually aku cuma RINDU dia je. hhaha. boleh kan? sekarang status kitorang adik abang je. kenapa? sebab dia dah ada sis GH :) . apa GH tu? no komen *bajet artis popular pulak* (terlebey suda) aw aw. 

kaw kutuk dia, 1000 kali orang kutuk kaw. paham? dia memang lah tak hensem. sapa cakap dia hensem? aku tak nak pong yang hensem-2. -..-' tak leh pakai semua. ahhaa. maaf terkutuk mereka pulak. sebab mak aku cakap biar tak hensem janji hati baik :) . macam comel kite ni. 



kaw jangan kutuk abang aku. aku lambung kaw kasi buaya makan taw la. mak cakap yang sempurna tu belum tentu lagi baik kan? haah sangat -..-' . weyh, dia sweet sangat. cuma nya satu je lah bende yang aku rasa macam nak hempuk dia. aku selalu penat tunggu dia. hahah. ta kisah la. lagipun dia cuma abang aku la. bukan sapa-2. aku pun sape nak kecoh-2 dia lambat ke cepat, awek dia ta bising. kan kan? 

dia ni ex super senior SM TEKNIK SHAH ALAM. erk, diam-2. kantoi suda. aku suka dia sebab dia comel. perangai dia macam adik-2 aku je. nak makan pon kena paksa. kalau tak paksa tak makan. kalau lah rumah aku sebelah rumah dia je, hari-2 aku jadi cikgu disiplin merotan dia. kan kan comel? 


dia selalu tak sehad. sebab apa? sebab dia ni gedik sangat. tak leh kene hujan. nanti selsema lah batuk la demam la pening lah. kan kan? gedik kan dia. bak kata dia "super senior kan GEDIK" , terbaik! kite suka dia panggil kite sayang and honey comel je. itu just suka-2 tadew maksud pape k? and aku tak pernah anggap serius pon memandang kan aku cuma adik. rilex suda. adik kod~ 

kalau borak dengan dia sampai esok pong tak kan habis sebab masing-2 nak menang tak nak ngaku kalah. macam-2 la cerita nya. aku tak pernah delete msg dia yang lama-2 kecuali lah kalau aku tengah bengang dengan dia baru aku delete. sengal kan? sebelum tidur aku akan bace semua msg dia sampai aku tertidur. 



dia kan suka sangat sentap dengan aku. kadang-2 blurr nak pujuk. siyez. gedik dia rasa macam nak baling je bantal busuk aku kat muka dia uh. kalau sampai lah. tak sampai kaki kan ade. kan kaN? haaha,. oke merepek. apa-2 pun : 
awak, awak. THANX sebab jaga kite. *jagalah sangat* ahaah. baik dengan kita, terima kite jadik adik awak. selalu dengar cakap kite. selalu awak tunaikan JANJI awak dengan kite. kite harap awak selalu kuat. biar tak sakit lagi K? kite harap kalau kite da ta dapat nak jaga awak lagi, awak taw kan nak buat ape?makan JANGAN tinggal. SOLAT pun sama. makan ubat kalau sakit. kalau tibe-2 ter'RINDU' pulak dekat kite, awak pandang lah BULAN. sebab kite pun tengah pandang bulan yang sama :) . awak kite sayang awak sangat :)
aku rasa cukup lah sampai sini je aku kutuk-2 dia. hahaha. dia suruh aku tidur la. sebab dia pun nak tidur. dia tak sehad. dia makan ubat, so dia ngantuk :). clonclusion is aku selimut kan dia, dia pejam mata lah. aku teman dia dalam mimpi. oke? gudnitez all. aku sayang korang ketad-2. aku sayang comel aku kuat-2. papai

2 comments:

  1. dushh ~ dia ada gambar dengan 'kecik' ? aww~ im get jealous :( so much jealous right now . huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

TABU
Lelaki Yang Tak Punya Apa-Apa Untuk Dipersia
ASRAMA: 2
Surat-Surat Perempuan Johor
1515
RAHSIA
GANTUNG: 2
SUNYI
ASRAMA
DELIMA
GANTUNG
GELAP
KACAU
KELABU
LAKNAT
LARI
KAMERA
MENTAL
LENDU
MEREKA
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.