SAMBUTAN HARI CIKGU KAT SEKOLAH - Mieza S Mieza S: SAMBUTAN HARI CIKGU KAT SEKOLAH

SAMBUTAN HARI CIKGU KAT SEKOLAH

May 25, 2012
TO : BUDAK TAK SEMPURNA



hai semua, oke semalam kemain aku rasa macam nak bunting pelamin sebab ta dapat nak online dan yang paling penting sekali aku ta dapat nak luangkan masa untuk belog mucuk aku ni. -..-' . ah! belog betapa aku amat merindui mu. bagaikan matahari merindui kesiangan, bagai malam merindui bulan. wah wah wah. menggedik terlebih suda. hahahha. 


hari ni merupakan hari terakhir kat sekolah sebelum cuti 2 minggu. kan kan? oke aku rindu nak sekolah. ta nak cuti. nanti x dapat jumpa kengkawan ngek. tadi sambutan hari guru peringkat sekolah.bak kata NOOR FAHMI gempak. memang gempak. tapi dalam banyak-2 persembahan paling gempak tahap rasa macam nak lempar dengan air jamban ialah persembahan 3 suara. gempak sangat. hahaha. betapa kegempakkan nya itu ta dapat nak mengalah kan mana-2 peserta ujibakat malay idol. wakakaka. oke tipu. hancos~


tapi sebelum tu aku nak mintak maaf sangat dekat sis MIRA , sebab aku komik tu kene amek dengan cikgu HATTA. oke sentap 5 saat. aku baca dia nampak je. menyampah sungguh! erkk, bagaimana lah nak tebus kesalahan bengong nih. eii. cikgu ni sungguh la. sapa suruh buat ucapan serupa kambing meragut rumput. mendatar sahaja gamaknya. kan da jadi cenggini. sekarang salahkan aku pulak. BAGUS cikgu. SELAMAT HARI CIKGU.


:) , hahaha, eii marah aku dengan beliau. nasib hari cikgu. kalau hari murid memang dah lama onar lah citew dia. wakakaka. hari ni sangat kegembiraan terserlah. tapi yang tak best nye aku ta dapat nak pusing belakang sebab aku rasa macam ada batu besar hempap atas kepala. aku tak nak mati woo. 


ASYRAF datang? apekah? oke aku sawan sambil menonton filem di atas pentas teater -..-' . tapi jangan risau jangan gundah jangan gulana kerana sesungguhnya sawan ni langsung tak mendatang kan bahaya samaada dari segi fizikal mental dan yang sewaktu dengannya.


nak cerita dekat sini. aku kalut sangat, oke! malu~ hahaha. tapi aku nampak dia just dari jauh, TEGOR? lawak apa bengong. sat lagi aku tegoq dia, dia dok ... oke tak nak  lah sambung. aku kan tak lawa ta cantik ta sempurna ta sama macam orang lain. jadi aku taw aku lain dan aku taw sebab aku lain orang akan ejek-2. tadi pong kene jugak. aku tataw la form 5 ke form 4 ke. tapi ALHAMDULILLAH sebab dua orang makhluk ALLAH ni ejek-2 aku secara tak langsung topap pahala aku bertambah. terima kasih taw. 


aku tak kisah lah dia mahu ejek ke mahu hina ke tu dia punya pasal. mulut dia. dia suka pong png pong pang malukan orang lain. tengok lagi beberapa tahun apa jadi kat dia. tapi sebelum tu aku nak ucap TAHNIAH awal-2 lah kat dorang 2 , hahaha.


aku tak rasa menyesal pong datang sekolah tadi sebab aku disajikan dengan pelbagai persembahan yang agak mengancam jiwa raga aku. sumpah tak tipu. hahha. oke lah. malas la nak berceloteh panjang-2 aku je pon yang syok sendiri. hahahh XD . k bye, 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.