lepak dekat tasik - Mieza S Mieza S: lepak dekat tasik

lepak dekat tasik

May 23, 2012


hai semua. walaupun harini aku masih teringat dengan apa yang berlaku malam semalam. harini aku rasa macam fuhh. lega lah sikit hati sebab dapat jumpa abang aku. sorry-2 tertempek muka kaw pulak. haha. kisah pulak aku. jangan marah taw baby :). aku sayang kaw. wakkaka. oke guraw ! -..-' .

terima kasih ajak keluar. aku dapat tenangkan pikiran dapat gelak-2 dengan kaw. even aku tak ada abang, tapi aku rasa happy sangat sebab kaw sudi jadi abang aku. dan aku nak kaw taw. betapa aku tak nak kaw pergi dari hidup aku. paham? walaupun ramai yang ta suka dengan perangai kaw yang suka bahan orang tuh, aku tetap suka dengan perangai kaw.

perangai kaw kadang-2 buat orang lain terhibur :) . terima kasih di atas kerjasama anda dalam menggembirakan aku secara tak sedar. kadang-2 kan aku terpikir yang aku ni tak layak ada hubungan apa-2 dengan kaw sebab untuk kesekian kalinya aku ulang ayat yang paling orang benci dengar, "aku manusia tak sempurna dan ta layak memiliki apa pun"

maaf, tapi, haha. oke lupakan. kaw sakit makan lah ubat. pemalas!! macam budak-2. memang kaw budak kod~ tape-2 nanti kalau kaw ta makan ubat aku lambung kaw atas pokok k? comel je kan?

weyh nak taw aku benci tengok kaw buat muka kanak-2 rebina yang ala-2 konon comel tu kan? tapi aku suka doe. kelakar. perangai kaw comel sangat. hahaha, nanti kaw free calling-2 aku lagi taw. kbye. aku olwez rindu kaw . sama macam aku rindu kenangan dekat macdi sebab jeles tengok kaw dengan orang lain. wakaka. oke tu tak matang lagi. diam! hahah

k , lah . papai. lepak FB pulak. 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.