SKA FLY... - Mieza S Mieza S: SKA FLY...

SKA FLY...

April 15, 2012


siapa mamat nih? yeah(ingat ayat ni weyh?) hahaha. dulu kietw pernah suka dekat dia. opsss sebelum pergi jauh. kitew nak mintak izin dekat ENCIK HAZIQ FARHAN nak post entri pasal budak ni. *budak lah sangat -...-"* . hahaha. sambung balik. kitew pernah suka dekat dia. erkk. kitew kenal dia dalam pehbuk. tak pernah jumpa. but dia taw kitew ta sempurna macam manusia lain. dia terima kitew sebagai kawan seadanya siapa kitew. jadi sangat bersyukur sebab biarpun dia ta terima kitew sebagai seorang yang penting dalam hidup jadi kawan pun cukup bagus. dia anggap kitew BFF. :)) . ngeee. sukew taw. apa yang ada pada dia yang buat kitew sukew? perangai dia pelik and kakak dia cakap dia manja. dia katew dia ta caya kat cinta. tak taw lah. lama taw kietw tunggu dia. kitew citew pasal dia pun sebab kitew nak dia taw, even kitew da buat dia macam tu dia tetap BFF kitew. then, kalau dia nak buang kitew, kite wtak kisah. sebab dia selalu cakap. sukahati awk lah. jadi sukahati awak jugak lah. hidup awak. kietw ni sape kan na bising-2. tegur-2. kan kan? weyh, aq tak pernah berhenti mengharap PELANGI selepas hujan dalam hidup kaw. kaw paham kan? thanx call untuk kali yang terakhir. dan aq rasa sangat bersalah sebab buat kaw macam tu. tapi kalaw aq ta buat kaw ta kan sedar. bahawa "HARGAILAH DIA SEBELUM DITINGGALKAN" :) . sekian.

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.